poze calatorie muzicala pe aripile vantului

Calatorie muzicala pe aripile vantului

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 10 Iunie 2018 11:00 - Duminică 10 Iunie 2018
Bd. Regina Elisabeta nr. 45

Categorii: Spectacole si Filme

Teatru muzical educativ pentru copii

Regizor: Ninel Petrache
Scenarist: Victor Mihalache
Muzica: Radu Mihalache
Distributia:

Pia- Georgeta Nedelcu / Marina Fluierașu
Vio- Gabriela Marin / Nicoleta Moscalenco
Kito- Filip Popa / Alexandru Fainisi
Vantul- Vlad Ianus



PAM PAM porneste intr-o “Calatorie muzicala pe aripile Vantului!”

Trupa de teatru muzical pentru copii PAM PAM va invita duminica, 10 iunie, ora 11:00, la Teatrul Elisabeta la spectacolul “Calatorie muzicala pe aripile Vantului!”

“Calatorie muzicala pe aripile Vantului” este un musical educativ, dupa un scenariu original, in care micii si marii spectatori sunt purtati intr-o calatorie muzicala in diferite colturi ale lumii.

Un spectacol pentru intreaga familie care cucereste prin firul epic al povestii, prin pasajele muzical-coregrafice, dar si prin costumele special realizate. Spectacolul este o poveste frumoasa si educativa in care toti cei prezenti descopera lectii de viata cu adevarat importante in relatiile interumane.

In “Calatorie muzicala pe aripile Vantului”, cei trei prieteni de joaca – Vio (vioara), Pia (pian) si Kito (chitara) – doresc sa mearga in vacanta, dar nu reusesc sa se decida unde. Astfel, se hotarasc sa faca un spectacol: „Mascotele au talent” pentru a decide: vacanta o petrec la mare sau la munte? Insa, Vantul le strica planurile, iar mascotele ursuletul Pam-Pam si pinguinul Bum-Bum, cei doi simpatici umflatei, sunt luate pe sus de Vant si trebuie salvati! Pia, Vio si Kito vor porni intr-o calatorie in jurul lumii pe o claviatura muzicala in cautarea prietenilor lor, mascotele!

Trupa PAM PAM este formata din cinci prieteni – Pia, Vio, Kito, Pam-Pam si Bum-Bum – care si-au propus sa dea un alt sens jocului scenic aducand copiilor prin povestile lor muzical-educative zambete si buna dispozitie, dar si trezindu-le interesul de a descoperi diferite curiozitati puse pe portativ cu talent si dibacie de autorii textelor si compozitorii melodiilor. Spectacolele de musical pentru copii ale trupei PAM PAM sunt pline de energie, inedite si antrenante prin jocul actorilor, originale prin compozitiile muzicale si prin textele special scrise pentru cei mici. PAM PAM aduce prin spectacolele sale magia copilariei la orice varsta”, spune Dana Daisy Toma, initiatorul proiectului de teatru, PAM PAM.

Scenariul original, coregrafiile usor de invatat, muzica antrenanta, vocile cunoscute in coloana sonora ale unor artisti precum Luminita Anghel, Mediana Vlad (soprana), Catalina Cartan (vocea din filmele Disney), sunt argumentele care conving sa vii si sa revii la spectacolele PAM PAM.

Esti deci gata de calatorie? Pune in bagajul de drum imaginatia si zboara cu noi pe armonii de cantec din Romania spre Egipt, Spania si Mexic!

Urmareste-ne si pe:

SITE: www.pam-pam.ro

FACEBOOK: https://www.facebook.com/TrupaPamPam/

Parteneri: Learn with Music, Mikokids Club, Casa Vesela Events, Chiristian Tour, Chiristian Hope si Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

Parteneri media: Magic FM, Ioana, Femeia de Azi, www.eva.ro, www.kidsout.ro, www.qbebe.ro, www.printesaurbana.ro, www.mamicaurbana.ro, www.agendaculturala.ro, www.calendarulcopiilor.ro, www.mamicaactiva.com, familiafericita.wordpress.com.

CONTACT SPECTACOLE: Daniela Daisy Toma

Telefon: 0720.153.311

E-mail: contact@pam-pam.ro

Mai multe detalii: https://www.teatrulelisabeta.ro/calatorie-muzicala-pe-aripile-vantului-duminica-10-iunie-ora-1100/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 737
Cuvinte cheie: Bucuresti
otilia ioana

Adaugat in urma cu 2144 zile, 16 Mai. 2018

Adaugat de Restaurant Elisabeta

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 906

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .