poze desfrau teatral la noaptea teatrului erotic

Desfrâu teatral la Noaptea Teatrului Erotic

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 26 Mai 2015 20:00
IN CULISE, Copper's Pub, Bd. Hristo Botev, nr. 25

Categorii: Spectacole si Filme

Noaptea Teatrului Erotic propune un desfrâu teatral în cadrul căruia iubitorii de plăceri dionisiace se pot delecta cu două spectacole dominate de sex și, în premieră, un recital de poezie erotică. Marți, 26 mai, începând cu ora 20:00, noaptea devine mai incitantă cu acest eveniment unic organizat de Teatrul In Culise în incinta Copper’s Pub din strada Hristo Botev nr. 25.

Spectacolele din cadrul Nopții Teatrului Erotic vorbesc deschis despre un subiect tabu – sexul. Înconjurati și bombardați în fiecare zi de mesaje și ipostaze mai mult pornografice decat erotice, am dedicat această seara unor povești de viață în care sexul nu mai este privit ca un simplu act lipsit de consistență, ci ca o metodă de salvare. Un eveniment care-ți amintește de frumusețea și voluptatea dragostei fizice, dar și un strigăt pentru cei care au căzut pradă lumii obscure dominate de plăceri fizice. În completarea de interludii muzicale cu trupa TRIP.

Spectacolul Povestiri din Miserupia, scris, regizat și interpretat de Lorena Lupu, a fost definit de autoare, într-un interviu pentru jurnalul.ro, drept "o replică peste secole la Justine a lui Sade adaptată la meleaguri, apucături şi disperări dâmboviţene.” Bazată pe un reportaj despre traficul de carne vie, scris de Lorena pe când lucra ca jurnalist, piesa îmbină cu succes accentele tragice în crescendo şi momentele de comedie spumoasă pentru a trata un flagel contemporan cu o naturaleţe răvăşitoare.

Scrisori catre Rita: The Show este o comedie erotica ce prezinta viata unui barbat care-si gaseste refugiul in sexul cu foarte multe femei. Toate gandurile necurate ale acestui barbat antierou sunt ascultate de femeile din viata lui care sunt intruchipate prin prezenta sexy a Ritei, o nimfa contemporana nud, pictata, care te tine cu sufletul la gura pe tot parcursul reprezentatiei. Un text de Stefan Caraman. Cu Stefan Nistor si Andreea Stafie. Regia Cristian Bajora.

Recitalul de poezie erotica prezinta cu voce soptita si ochi inchisi mai multe poeme nerusinate, care au menirea sa trezeasca in spectatori zvacniri si trairi excitante, pofte trupesti si ganduri obraznice. Recita actorul Alex Vlad.

Noaptea Teatrului Erotic este o experienta memorabila care-ti tulbura simturile. Marti, 26 mai, incepand cu ora 20:00 te asteptam pe bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub) sa te bucuri de emotiile unei nopti cu adevarat speciale. Intrarea la eveniment este 60 lei si include un shot care sa te incalzeasca. Rezervare obligatorie la 0735 026 762 sau http://inculise.ro/rezervari-online/

Intrarea la eveniment este 60 lei și include un shot. Rezervarea este obligatorie la 0735 026 762 sau http://inculise.ro/rezervari-online.

Pret bilet: 60 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 856
Cuvinte cheie: Bucuresti
teodora rosu

Adaugat in urma cu 3257 zile, 19 Mai. 2015

Adaugat de Teodora13141

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 682

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .