poze dezbraca te vreau sa ti vorbesc

Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 24 Martie 2017 20:00 - Vineri 24 Martie 2017
Bulevardul Regina Elisabeta, nr 45

Categorii: Spectacole si Filme

“Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!” este o adaptare după piesa “Don’t dress for dinner” a dramaturgului francez Marc Camoletti, autorul piesei de teatru de notorietate internationala, “Boeing Boeing”.

Marc Camoletti este autorul a 40 de piese care au fost traduse in 18 limbi si puse in scena in peste 55 de tari din intreaga lume. Aproximativ 20 de milioane de oameni au ras la piesele sale si aproximativ 500 de milioane au vizionat spectacolele in varianta inregistrata.

Autor: Marc Camoletti
Regizor: Puiu Serban
Scenografie: Ion Molete
Costume: Tania Popa

Distributie:
Bernard: Bogdan Stanoevici
Robert: Marius Gilea
Jacqueline: Tania Popa
Suzette: Alexandra Velniciuc
Suzanne: Anca Dinicu
George: Marcelo Cobzariu/Ioan Paraschiv

“Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, ii readuce impreuna, pe scena Teatrului Elisabeta, pe Aurelian Temisan, Bogdan Stanoevici, Maria Buza, Tania Popa, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Marcelo Cobzariu, Lucian Ghimisi, Marius Gilea, Anca Dinicu si Oana Mosneagu. “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, avand titlul original “Don’t dress for dinner”, a fost aplaudata de-a lungul timpului in cele mai importante teatre din lume, jucata in prezent in peste 22 de tari precum SUA, Canada, Rusia, Franta, Germania, Australia, Africa de sud.

Crezand ca sotia lui, Jacqueline (Monica Davidescu/ Alexandra Velniciuc), va fi plecata pe perioada weekendului, Robert (Lucian Ghimisi/ Marius Gilea), unul dintre protagonistii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne (Anca Dinicu/ Ioana Mosneagu). Angajeaza o bucatareasa iscusita (Maria Buza/ Tania Popa) sa le prepare bucate alese si drept alibiul perfect, il invita si pe amicul sau Bernard (Aurelian Temisan/ Bogdan Stanoevici). Marea sa dezamagire vine in momentul in care afla ca sotia lui, se hotaraste sa ramana acasa. Se dovedeste ca si ea la randul ei traieste o intensa poveste de amor cu nimeni altul decat ”alibiul”, adica Bernard. Cu toate rasturnarile de situatie si quiproquo-urile, piesa ajunge sa aiba mai multe intorsaturi decat un tirbuson. Evident ca in acest ritm ametitor, se alege praful de planul initial al lui Robert. Care este solutia iesirii din aceasta situatie imposibila, va trebui sa aflam cu totii la fata locului.

Regia este semnata de Serban Puiu, regizorul productiilor exclusive ale Teatrului Elisabeta (“Boeing Boeing”, “Incurcatura la nivel inalt”, “ Las’ ca stim noi”), scenografia de Ion Molete iar costumele de Tania Popa.

Pret Bilete: 50 /60 /70 Lei

Mai multe detalii: http://www.teatrulelisabeta.ro/dezbraca-te-vreau-sa-ti-vorbesc-vineri-24-martie-ora-2000/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 542
Cuvinte cheie: Bucuresti
otilia ioana

Adaugat in urma cu 2579 zile, 06 Mar. 2017

Adaugat de Restaurant Elisabeta

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 906

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .