poze duminica de oscar la happy cinema

Duminică de Oscar la Happy Cinema

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 4 Martie 2018 17:00
Happy Cinema București se află pe Șoseaua Progresului 151-171, Sector 5, București (în incinta Liberty Center, etaj doi).

Categorii: Spectacole si Filme

Happy Cinema București pregătește pentru iubitorii de film O duminică de Oscar chiar înainte de decernarea celebrelor premii ale Academiei Americane de Film. Pe 4 martie bucureștenii se pot bucura cu doar 11 LEI/BILET de 5 dintre filmele nominalizate anul acesta la multiple categorii: Dunkirk, Pentru toti banii din lume/ All the Money in the World, Get Out, Darkest Hour și Phantom Thread.

PENTRU TOȚI BANII DIN LUME(r. Ridley Scott), programat la ora 18:40, i-a adus o nominalizare lui Christopher Plummer pentru cel mai bun actor în rol secundar. Un film inspirat din fapte reale, „Pentru toți banii din lume” urmărește felul în care a fost tratată răpirea tânărului John Paul Getty al III-lea (Charlie Plummer), urmașul unui bogătaș ciudat, a cărui salvare depinde de puterea de convingere a mamei lui, Gail (Michelle Williams).

DUNKIRK(r. Christopher Nolan), programat la orele 17:00 sau 21:15, este nominalizat la opt categorii, printre care și „Cel mai bun film" și este unul dintre favoritele criticilor și spectatorilor deopotrivă. Povestea plină de emoție și suspans surprinde trupele britanice şi ale aliaţilor înconjurate de inamici pe plaja franceză şi forţate să facă faţă unui asalt aproape imposibil de rezistat.

GET OUT(r. Jordan Peele ), programat la ora 20:00, este un thriller care a obținut patru nominalizări: „Cel mai bun film”, „Cel mai bun actor în rol principal”- Daniel Kaluuya, „Cea mai bună regie” și „Cel mai bun scenariu original ”- Jordan Peele. Chris și iubita sa, Rose, au ajuns în relația lor la etapa în care el urmează să-i cunoască părinții fetei, pe Missy și Dean. La început, Chris crede că amabilitatea exagerată a părinților fetei este doar emoție provocată de dificultatea de a se obișnui cu idea că aceasta e într-o relație interrasială, dar, pe măsură ce trece timpul, o serie de descoperiri bizare și din ce în ce mai tulburătoare îi dezvăluie un adevăr atât de cumplit cum nu și-ar fi putut imagina vreodată.

DARKEST HOUR/ Ziua decisivă(r. Joe Wright) , programat la 21:25, este povestea lui Winston Chruchill, cel care a luat o decizie ce a schimbat cursul istoriei în cel de-al doilea război mondial. Filmul a primit 6 nominalizări, la următoarele categorii: Cel mai bun film, Cel mai bun actor în rol principal - Gary Oldman, Cea mai bună imagine, Cel mai bun machiaj, Cele mai bune costume, Cea mai bună scenografie.

PHANTOM THREAD/FIRUL FANTOMĂ(r. Paul Thomas Anderson), programat la ora 17:20, a primit nu mai puțin de 6 nominalizări la premiile Oscar, pentru categoriile „Cel mai bun film”, „Cea mai bună regie”, „Cel mai bun actor în rol principal”- Daniel Day Lewis, „Cea mai bună actriță în rol secundar” - Lesley Manville, „Cele mai bune costume”, „Cea mai bună coloană sonoră originală”. Amplasat în Londra elegantă a anilor '50, Firul fantomă este povestea celebrului designer Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis), și a surorii sale, Cyril (Lesley Manville), care domină lumea modei britanice, îmbrăcând familia regală, staruri de cinema, moștenitoare bogate, aristocrate, debutante și doamne din lumea bună în stilul distinct al casei de modă Woodcock.

Duminică de Oscare se desfășoara și la Happy Cinema Buzău și Happy Cinema Focșani unde pot fi vizionate filmele Get Out, Dunkirk și Phantom’s Thread.

Biletele se pot achizitiona le prețul de 11 lei/ spectacol de la www.happycinema.ro/ sau direct de la cinematograf.

Happy Cinema București se află pe Șoseaua Progresului 151-171, Sector 5, București (în incinta Liberty Center, etaj doi).

Mai multe informații puteți găsi la: https://www.happycinema.ro/ sau pe pagina de Facebook!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1546517772132755/

Pret bilet: 11 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 589
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

happycinema

Adaugat in urma cu 2238 zile, 02 Mar. 2018

Adaugat de happycinema

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 109

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .