poze  politisti fara frontiere aduce actiunea la un nou nivel

"Politisti fara Frontiere” aduce actiunea la un nou nivel

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 23 Septembrie 2014 22:00

Categorii: Spectacole si Filme

Premiera celui de-al doilea sezon va putea fi urmarita pe AXN, marti 23 septembrie, de la ora 22:00

Serialul „Politisti fara Frontiere”, o productie originala AXN, revine in Romania cu cel de-al doilea sezon. Primul episod va fi difuzat pe AXN in data de 23 septembrie, de la ora 22:00 si se bucura de prezenta exceptionala a lui Marcel Iures.
Serialul prezinta activitatea unei echipe de detectivi europeni de elita, mandatata de Curtea Penala Internationala, ce detine autoritatea de a urmari criminalii peste granitele din interiorul Uniunii Europene. Odata cu globalizarea, granitele deschise ale Europei au transformat continentul intr-un adevarat refugiu pentru criminali, care se pot ascunde cu usurinta in tarile in care nu sunt dati in urmarire. Astfel, un nou tip de autoritate transfrontaliera intra in actiune.
„Politisti fara Frontiere” este povestea unei asemenea echipe, formata din cinci tineri detectivi ambitiosi, condusi de Capitanul Louis Daniel. Fiecare episod prezinta povestea investigatiilor palpitante asupra unor criminali de talie mondiala si a urmaririlor spectaculoase, care strabat granitele tarilor europene.
Alaturi de scenele de actiune care tin telespectatorii cu sufletul la gura, serialul se concentreaza si pe latura umana, pe dramele personajelor principale: Carl Hickman (William Fichtner), un fost politist din New York, retras din functie in urma unei confruntari care il lasa schingiuit, si Louis Daniel (Marc Lavoine), liderul echipei, care cauta razbunarea pentru asasinarea fiului sau de catre gangsterul Dimitrov (Marcel Iures).
In ultimul episod al sezonului 1, Genovese (Kim Coates), inamicul numarul unu al lui Hickman, este prins, iar misiunea echipei de detectivi pare sa se fi apropiat de final. Insa, intr-o rasturnare de situatie, Daniel este rapit de catre oamenii lui Dimitrov, care isi prezinta ultimatumul. In primul episod din sezonul 2, echipa se afla intr-o misiune contra cronometru pentru a-l salva pe liderul lor. In acest timp, Michel Dorn (Daniel Sutherland), Inspector la Curtea Penala Internationala, face tot ce ii sta in putinta pentru a-l invinge pe mafiotul rus.
„Politisti fara Frontiere”, o productie semnata de creatorii serialului „Minti Criminale”, a fost aplaudata de fanii din intreaga lume atat pentru distributia de exceptie, cat si pentru locatiile superbe in care a fost filmata. Serialul se bucura de performanta exceptionala a lui William Fichtner (celebru mai ales pentru rolurile din „Elysium” si „Prison Break”), a castigatorului Globurilor de Aur, Donald Sutherland (cunoscut in ultimii ani pentru „Jocurile Foamei”), precum si a lui Tom Wlaschiha (cunoscut si pentru rolul din „Jocul Tronurilor”). Noul sezon imbogateste distributia cu trei noi nume importante. Lara Rossi (cunoscuta pentru rolurile din „Life of Crime” si „Murder: Joint Enterprise”) va deveni unul dintre personajele permanente, iar roluri episodice vor avea Carrie-Anne Moss („Vegas”, „The Matrix”) si Ray Stevenson („Dexter”, „Cartea lui Eli”). In sezonul 1, dar si in primul episod al sezonului 2, serialul se bucura si de prezenta marelui actor roman, Marcel Iures.
Sezonul 1 din „Politisti fara Frontiere” a fost filmat in totalitate in Europa, in orase precum Praga, Paris si zone din sudul Frantei; scenele care nu au fost surprinse pe strazile metropolelor de pe continent au fost filmate in Praga, la Studiourile Barrandov, cunoscute pentru blockbustere precum „Misiune Imposibila”, „Identitatea lui Bourne” sau „Casino Royale”. In sezonul 2, pe langa Franta si Republica Ceha, echipa de filmare s-a mutat in Monte Carlo si in Bulgaria.
Sezonul 2 din „Politisti fara Frontiere” cuprinde 12 episoade, care vor putea fi vizionate pe AXN incepand cu 23 septembrie, in fiecare marti, de la ora 22:00.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 898
people

Adaugat in urma cu 3499 zile, 29 Aug. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .