poze  rencontres la compania passe partout dan puric
poze  rencontres la compania passe partout dan puric poze  rencontres la compania passe partout dan puric poze  rencontres la compania passe partout dan puric

"RENCONTRES" la Compania "Passe-Partout Dan Puric"

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 22 Martie 2014 19:00
Compania de teatru "Passe-Partout D.P.", str. Lipscani nr. 53

Categorii: Spectacole si Filme

„Rar un asemenea spectacol în lumea teatrală de azi, un comentariu fin asupra dragostei, cu un umor rafinat, marcă sigură a unui talent inteligent.” (Dan Puric)

Spectacolul "Rencontres" ("Întâlniri") este o artă dezbrăcată de cuvânt, dar acoperită de multe alte straturi calde: pantomimă, dans, step, teatru, muzică şi lumină.
Dragostea răbufneşte în 1.000 de gesturi. O oră tensionată sexual de reprize de tango, priviri aprige şi atingeridelicate.

Dragostea există în antichitate, Evul Mediu sau în era tehnologiei şi îi loveşte năprasnic, ba la zoo, ba la restaurant, aeroport sau concert, pe el şi pe ea. Rar vezi un asemenea spectacol, ca un puzzle, format din scenete scurte, plin de ironie şi gaguri, o întâlnire între mai multe lumi şi civilizaţii, între un bărbat şi o femeie. Timpul şi spaţiul nu le influenţează alegerile, iar ei aleg mereu extremele: să iubească sau să se perpelească în suferinţă. O enciclopedie în gesturi a pasiunii, care pune lumea pe roate.

O piesă cu un incredibil umor, care dinamitează clişeele; un spectacol epuizant, cu actori care au o condiţie fizică de maratonişti. Iar inteligenţa lor şi modul în care îşi traduc corporal poveştile, te iau prin surprindere. Dragoş şi Violeta Huluba, într-un spectacol gândit, montat şi jucat chiar de ei, îşi trec multiplele personalităţi prin câteva momente febrile din istoria filmului. Subit recognoscibile, personajele în alb-negru din zorii cinematografiei amintesc cu haz de marile poveşti de amor din "Casablanca", "Titanic", "Singing in the Rain".
Bărbatul şi femeia se caută, se aleargă şi se împletesc în diferite ipostaze şi episoade de viaţă, film, istorie. Creaţia lor izbucneşte doar din câteva schimbări de costume şi cu o minimă scenografie. Tot decorul ţi se naşte în cap, pentru că imaginaţia îţi este stimulată în fiecare secundă de desfăşurarea de forţe de pe scenă (mâini care nu stau locului, deschid uşi, forţează gratii imaginare, sprâncene arcuite, ochi daţi peste cap).

Bilete şi rezervări la Casa de bilete a Companiei de teatru "Passe-Partout Dan Puric", str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819. Program: Marţi-Miercuri: 11 - 18, Joi - Duminică: 12 - 19.

Mai multe detalii: http://www.companiadanpuric.ro/piesa/rencontres

Pret bilet: 25 - 40

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1099

Eveniment postat de organizator

ppdp

Adaugat in urma cu 3710 zile, 21 Feb. 2014

Adaugat de managerdp

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 403

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .