poze seara double bill la cnd bucuresti

Seara double bill la CND, Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 19 Mai 2015 19:30

Categorii: Spectacole si Filme

Cu ocazia prezentării Eternal Feeding, Unsorcery lansează un nou format ­ Sesiunile Unsorcery. Într­o perioadă în care arta contemporană este orientată către vizual, obiect și spectacol, Unsorcery se îndreaptă spre altceva. Conceptele Unsorcery sunt actualizate și puse să lucreze în sesiuni atent dramatizate, în care dimensiunea artistică e camuflată într­o practică bazată pe intervenții comportamentale speculative. Activitățile Unsorcery pot părea mai apropiate de o metodă somatică, o sectă sau vrăjitorie decât de dans contemporan sau artă.



Sesiunile Unsorcery nu sunt workshop­uri, gesturi politice sau critice, nu sunt artă interactivă sau participativă, nici măcar comunitară sau socială, nu sunt obiecte de contemplat sau spectacole de văzut.

LAY(ERS), ora 20.30
Concept și interpretare: Cristina Lilienfeld
Lumini: Alexandros Raptis
Muzica: Brian Eno și Portsihead
Mulțumiri: Bernard Baumgarten și Cosmin Manolescu, pentru suport
Producători: Centrul de Cultură "George Apostu" Bacău și Centre Choregraphique Trois C-L
Durata: 30 min

Piesa „Lay(ers)” a fost creată în 2013 și prezentată în Luxembourg în cadrul rezidențelor ArtistNe(s)t și apoi în stagiunea Centrului Național al Dansului București, iar în iunie 2014 a avut două reprezentații în Festivalul Beyond the Threshold, Seattle International Dance Festival.

„Lay(ers)” a obținut Marele Premiu al competiției ALT CONCURS NAȚIONAL DE COREGRAFIE organizat de Asociația Secția de Coregrafie.

“Lay(ers)” explorează conexiunea dintre piele ca organ și emotie. Proiectul meu are ca punct de plecare o imagine la care am rezonat foarte puternic atât senzorial cât și emoțional. În imaginea respectivă tema este legata de pielea umană și felul în care ea trăiește, se schimbă, se decojește. M-a dus cu imaginația la acele măști pentru îngrijirea pielii care se desprind asemeni unei a doua pieli de care te dezbraci. Am început să caut similarități între pielea șarpelui care se schimbă când nu mai este potrivită pentru el, între scoarța copacului care se usucă, se crapă într-un mod foarte expresiv și pielea umană.


Cristina Lilienfeld este un coregraf care încercă să scoată în evidență partea de autenticitate din fiecare om și situație cu care intră în contact. Cristina a studiat coregrafia și psihologia căutând punctul în care cele două discipline se întâlnesc.

Pret bilet 25 lei/15 lei redus/ambele spectacole
Pret bilet 15 lei/10 lei redus/spectacol

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1190
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3256 zile, 29 Apr. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .