poze stagiunea de vara in culise

Stagiunea de vară În Culise

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 2 Iulie 2014 13:00 - Marţi 15 Iulie 2014
Piata Natiunile Unite nr 3-5

Categorii: Spectacole si Filme

Nu lăsa vara să treacă fără o vizită la Teatrul În Culise! Da, ai văzut bine – chiar dacă e cald afară, culisele sunt deschise pentru ochii curioșilor! În luna Iulie ai parte de spectacole de teatru la un super preț: pentru fiecare bilet cumpărat ai 50% reducere din prețul celui de-al doilea.

Nu lăsa vara să treacă fără o vizită la Teatrul În Culise! Da, ai văzut bine – chiar dacă e cald afară, culisele sunt deschise pentru ochii curioșilor! În luna Iulie ai parte de spectacole de teatru la un super preț: pentru fiecare bilet cumpărat ai 50% reducere din prețul celui de-al doilea.
Așa cum v-a obișnuit până acum, În Culise vă așteaptă cu un program lejer de vară și cu spectacole pe care le transformă în experiențe de neuitat. Poți încerca Imaginează-ți că ești Dumnezeu, un spectacol-fenomen care îți oferă o viziune comică asupra României de astăzi, Conversații cu Mafia – un spectacol de atmosferă care te introduce într-o lumea mafiei americane, Proștii sub clar de lună – o comedie veritabil românească în care cuplurile se formează în funcție de interes, Scrisori către Rita – The Show, un spectacol controversat plin de amuzament și erotism, nerecomandat celor sub 18 ani, Așa se întâmplă cu toți oamenii obișnuiți – o poveste dureros de amuzantă despre viața fiecăruia dintre noi, Trei piese scurte fără sex – o comedie tragică ce promite să-ți trezească simțurile, Frumoasa călătorie a urșilor panda – o călătorie teatrală care demonstrează că dragostea există și dincolo de moarte.
Pe lângă aceste titluri, În Culise vă asigură și seri de comedie cu intrare liberă – comedia romantică realizată de absolvenții cursurilor de actorie Teen Media – Just about love, iELE – o improvizație, două… - un show de improvizație care te binedispune în fiecare Miercuri de la ora 20:00 și Stand Up Comedy cu Mincu, Maria, Florin și Alex Șerban - spectacolul de comedie unde poți să îi vezi pe cei mai îndrăgiți actori ai teatrului!
Rezervările se fac la 0732.026.762 sau online pe www.inculise.ro.
Încă o dată, nu lăsa vara să treacă fără să faci o vizită la Teatrul În Culise! Vara e frumoasă chiar și atunci când mergi în călătorii teatrale. Luna Iulie îți aduce spectacole pe gratis sau la prețuri mici (pentru fiecare bilet cumpărat primești o reducere de 50% din prețul celui de-al doilea bilet).
Mulțumim pentru susținere partenerilor: Șapte Seri, TvCity, Teatral.ro, Zile și Nopți, Orașum Meu, Ziarul Metropolis, Pelipscani.ro, România Liberă, Metropotam,ro, RoEvents, Calendar Evenimente, Port.ro, ArtWe, Modernism, ArtActMagazine, Anyplace.ro, IQool.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 712

Eveniment postat de organizator

Adaugat in urma cu 3579 zile, 02 Iul. 2014

Adaugat de inculiseteatrupub

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 80

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .