poze stand up comedy in culise

STAND-UP COMEDY ÎN CULISE

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 18 Martie 2016 21:00

Categorii: Spectacole si Filme

Îţi aminteşti de Jim Carrey, Bill Cosby, George Carlin, Jerry Seinfeld, Dave Chapelle, Robin Williams, Eddie Murphy? Toţi îţi zdrăngăne-n minte cu zâmbetul pe buze şi hohote de râs.

Mincu sau Alexandru Minculescu (după cum îi spun prietenii) este macho-ul grupului, acesta dominând scena prin glumele sale care surprind perfect esenţa umorului masculin. Fiind genul nerdish, comicul acestuia se bazează pe asocieri fericite care-i surprind pe bărbaţi atunci când sunt la menstruaţie sau pe şmecheraşii de cartier când participă la un eveniment cultural.

A durut un pic atunci când s-a urcat prima dată pe scenă, dar după aceea a început să îi placă din ce în ce mai mult! Maria Popovici este prima doamnă curajoasă a stand-up-ului românesc, un simbol reprezentativ al umorului femeiesc. Încearcând să facă dreptate şi să echilibreze balanţa care atârnă greu din cauza glumelor misogine ale colegilor de breaslă, aceasta cucereşte publicul printr-o serie de glume care izvorăsc din adânca şi inocenta judecată feminină. Câştigătoare a primei ediţii a Open Mic Contest organizată de Club 99 din Bucureşti, Maria a demonstrat că publicul de comedie tânjeşte după glume cu parfum de femeie.

Florin Frăţilă e tipul simpatic de la serialul online de comedie 10lucruri. Actor şarmant cu succes la dame bine, Florin este un badass boy, un băiat de cartier născut şi crescut pe străzile din Bucureşti. Umorul său se bazează pe înfăţişarea dură şi pe detaliile biografice care-ţi vor părea incredibile şi amuzante în acelaşi timp.

Vineri, 18 Martie, ora 21:00

STAND UP COMEDY
Cu Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Florin Fraţilă, Alexandru Banciu
Durată: 1h30

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 500
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2939 zile, 11 Mar. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .