poze teo vio si costel mare show la palat

Teo, Vio si Costel - Mare Show La Palat!

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 18 Februarie 2018 20:00 - Duminică 18 Februarie 2018
Strada Ion Campineanu 28, Sala Palatului - Bucuresti

Categorii: Spectacole si Filme

Teo, Vio si Costel - Mare Show La Palat!

Fara prea multe prezentari, intrucat lui Teo, Vio si Costel le place sa vorbeasca pe scena, organizatorii anunta Mare Show La Palat.
Cand? 18 februarie 2018. Poate ca are legatura cu Dragobetele, poate ca nu. Unde? La Sala Palatului. Si asta pentru ca a venit momentul sa radeti alaturi de alte mii de iubitori de stand-up comedy. De la ora 20.00. Ca sa aveti timp sa ajungeti.
Paragraful de mai jos este doar pentru cei care inca nu stiu…. Restul, scroll direct pentru a achizitiona biletele!
Teo
Claudiu Teohari este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de stand-up comedy din Romania si unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a inceput ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo in 2004. Aici s-a nascut prietenia cu Vio si Costel, glumele, show-urile si publicul de stand up. Foarte rapid a aparut si notorietatea, materialele sale ajungand virale pe internet. Teo are o experienta remarcabila pe scena, incepand cu cea de club, pana la spectacole si turnee in tara, maratoane, special-uri de stand up cat si colaborari cu comedianti de afara. Subiectele sale de comedie sunt foarte diverse si bine documentate. De la natura umana la maruntisurile de zi cu zi, diseca automatismele de comportament, (stereotipiile) intr-un mod in care te face sa razi, dar sa si gandesti.
Vio
In formula de scena cu Teo si Costel, lui Vio ii place sa se descrie drept un Daddy Caddy al trupei de stand up. Face glume cinstite, il inspira pe Costel si este un barometru de umor pentru glumele colegilor sai. Daca rade Vio inseamna ca gluma e buna.
A inceput sa faca stand up in 2004 la Cafe Deko, pe vremea in care nu exista seara amatorilor pe motiv ca inca nu era nimeni profesionist. A fost inspirat sa faca asta atat de comedianti de afara, precum Eddie Izzard cat si de baietii care incepusera sa tina primele show-uri in cladirea Teatrului National. In cei zece ani de scena, cu spectacole atat in club cat si in tara, a contribut la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand up comedy in Romania.
Costel
Unul dintre cei mai populari comedianti romani, Costel este absolvent al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica. Face stand up comedy de mai bine de un deceniu alaturi de colegii sai de la fosta trupa Deko. De atunci asta este pasiunea, provocarea si meseria lui. Ca si stand-upper Costel este un povestitor si un fin observator al atitudinilor, dispozitiilor si preocuparilor umane, cit si un performer cu umor spumos si uneori absurd, care reuseste de fiecare data sa se apropie de public si sa-l surprinda.
Preturi:
Categoria 1 - 120 lei
Categoria 2 - 100 lei
Categoria 3 - 80 lei
Categoria 4 - 50 lei
Biletele se vand:
online - Eventim , Bilete.ro , Myticket, Bilet.ro, Iabilet si Blt si la Casa de bilete a Salii Palatului
ofline - magazinele partenere
Organizator Kompas Events

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 912
Cuvinte cheie: dragobete , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

whitestarpr

Adaugat in urma cu 2338 zile, 21 Nov. 2017

Adaugat de WhiteStarPr

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 18

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .