poze vassa jeleznova

Vassa Jeleznova

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 23 Iunie 2017 19:00 - Vineri 23 Iunie 2017
Bulevardul Regina Elisabeta, nr 45

Categorii: Spectacole si Filme

Capodopera lui Maxim Gorki, “Vassa Jeleznova”, devine prima tragi-comedie din repertoriul Teatrului Elisabeta! Autor: Maxim Gorki


Autor: Maxim Gorki

Regizor: Puiu Șerban

Distributia:
Adriana Trandafir
Orodel Olaru
Doru Ana
Alexandra Velniciuc
Raluca Ghervan
Alexandru Prica
Irina Noapteș
Vlad Lință
Valeria Stoian
Mihnea Nicolau

Teatrul Elisabeta va invita la cea mai noua productie, “Vassa Jeleznova”, de Maxim Gorki in regia lui Serban Puiu.

“Vassa Jeleznova” este bazata pe textul romanului “Mama” al dramaturgul rus Maxim Gorki, nominalizat de 5 ori la premiile Nobel pentru Literatura. Spectacolul aduce in atentia iubitorilor de divertisment de calitate mai multe inovatii teatrale. “Vassa Jeleznova” este prima piesa clasica jucata exclusiv de actori de comedie, bucurandu-se de interpretarea exceptionala a Adrianei Trandafir, Lucian Ghimiși (“Boeing Boeing”, “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”), Alexandra Velniciuc (“Boeing Boeing”, “Incurcatura la nivel inalt”, “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, “Inca nu, dar o sa fie…”), Orodel Olaru, Mirela Stoian (“Las’ ca stim noi!”, “Inca nu, dar o sa fie…”), Raluca Ghervan (“Inca nu, dar o sa fie…”) si Doru Ana.

Vassa Jeleznova, interpretata remarcabil de Adriana Trandafir, este o puternica femeie de afaceri, care incearca sa isi protejeze averea si copiii chiar cu pretul unei crime. Sau poate doua…Vassa Jeleznova traieste intr-o lume dura si corupta in care cei puternici ii sacrifica fara scrupule pe cei slabi, iar ea a ales sa fie puternica.

Capodopera lui Gorki, in viziunea regizorala a lui Serban Puiu, devine o piesa politista cu iscusite accente de comedie extrem de actuala si pentru faptul ca se petrece in lumea afacerilor. Spectacolul beneficiaza de muzica originala a lui Horia Ghita, interpetata live, ceea ce adauga atmosfera si ritm unui spectacol modern si antrenant.

Prima piesa clasica din repertoriul Teatrului Elisabeta ne aduce in prim plan un lant de crime intr-o lume corporatista, o veritabila capodopera cu iz rusesc. Va rezista oare Vassa acestor provocari? Putem afla doar la fata locului, la “Vassa Jeleznova” din data de 23 iunie, ora 19:00!

Regia este semnata de Serban Puiu, regizorul productiilor exclusive ale Teatrului Elisabeta (“Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, “Boeing Boeing”, “Incurcatura la nivel inalt”, “ Las’ ca stim noi!”, “Inca nu, dar o sa fie…”), scenografia de Ion Molete iar costumele de Alexandra Constantin.

Mai multe detalii: http://www.teatrulelisabeta.ro/vassa-jeleznova-vineri-23-iunie-ora-1900/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 986
otilia ioana

Adaugat in urma cu 2500 zile, 24 Mai. 2017

Adaugat de Restaurant Elisabeta

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 906

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .