poze conven ia interna ionala de fitness

Convenția Internațională de Fitness

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 19 Martie 2016 09:00 - Duminică 20 Martie 2016
Rin Grand Hotel, București.

Categorii: Sport si Excursii

Convenția Internațională de Fitness, în perioada 19- 20 martie 2016

Convenția Internațională de Fitness, în perioada 19- 20 martie 2016
• Cursurile celor mai buni antrenori de fitness din lume, la un preț promoțional până pe 15 februarie

Pasionații de mișcare mai au la dispoziție aproape trei săptămâni pentru a se înscrie, la un preț promoțional de doar 250 de lei, la cursurile susținute de cei mai buni presenteri internaționali ai fitnessului prezenți la București la sfârșitul lunii martie. Cel mai așteptat eveniment de fitness al anului și, de altfel, singurul de acest gen din România- cea de-a șasea Convenție Internațională de Fitness- va avea loc în perioada 19- 20 martie la Rin Grand Hotel din București.
Pasionații de fitness se pot antrena alături de zeci de presenteri din Italia, Grecia, Spania, Anglia, Suedia, Australia, Argentina și Grecia, dar și România. Amatorii de mișcare se pot înscrie la clasele de fitness susținute de antrenorii români și internaționali pe parcursul celor două zile, contra unui bilet de participare care costă 250 de lei pentru întregul eveniment. Prețul special este valabil până pe 15 Februarie 2016. După această dată, biletul de participare va costa 400 lei.
Specialiștii în fitness vor prezenta publicului ultimele noutăți din industrie (antrenament funcțional): Bosu, Circuite, Hiit, Insanity, Speed & Agility, Total Body, Plyometricworkout, Indoor Cycling, Aerobic, Dance& Step, Pilates, Body & Mind, Boot, AMP, Stret Ching. Convenția va aduce în fața iubitorilor fitness-ului cele mai apreciate și populare concepte ale industriei: Fight Club (Anglia), Body Art (Germania), SFT (Grecia), Kangoo Jumps (Elveția), Steel programes (Argentina), Functional Shape (România), Corex, Zumba, Aqua Shape, Indoor, Cycling, Ultimate Pilates (România), Limitless (România), Rebound etc.

Presenteri de top

Troy Dureh
Troy este în prezent unul dintre instructorii de top în fitness în UK, cu o experienţă care depăşeşte 14 ani. El ţine masterclass-uri în faţa a mii de oameni la convenții din întreaga lume. Troy este din Londra, Anglia şi este căutat de branduri sonore şi dorit în cercurile de celebrităţi. El este producătorul programului inovativ de dans Body Boot-Camp, cunoscut în întreaga lume.
Clase / Seminarii
FIGHT-KLUB™ BAG BOX
Sâmbătă, 19 mar - 09:00 - 10:00
Conceptul flagship este un antrenament impresionant care s-a răspândit în toată Anglia. Un curs de bag box constă în a executa lovituri combinate de pumni și picioare într-un sac de box înalt de 180 cm pe o muzică antrenantă. Există trei formate diferite de curs: “POWER CLASS” (lovituri simple și combinații puternice pe muzică), “TURBO CLASS” (combinații mai avansate pe muzică mai rapidă) și “CIRCUIT CLASS” (un circuit care utilizează sacul de box pentru întreținere)
KICK ASS BOOT-CAMP
Duminică, 20 mar - 12:45 - 13:45
Acest exercițiu presupune folosirea sacilor de box în combinație cu puncte de mare intensitate.
FIGHT-KLUB™ KHAI-BO
Duminică, 20 mar - 16:30 - 17:30
KHAI – BO este un tip de exerciții de freestyle combat executate pe muzică. Lansat la sfârșitul anilor 90, este practicat azi de 3.000 de instructori din întreaga lume și este recunoscut ca unul dintre cele mai cunoscute forme de studio combat din Anglia. La fel ca și conceptul de Group Bag Box, KHAI-BO este împărțit în trei segmente POWER, TURBO și CIRCUIT. KHAI-BO folosește mișcări de luptă, care formează împreună o coregrafie predefinită. Oferă varietate oarticipanților și este un antrenament distractiv și exploziv.

Stefano Crocetta
Mereu în lumea sportului, Stefano Crocetta a pornit cu artele marțiale și a realizat victorii importante la nivel național și internațional. De asemenea, este un adept al călăriei și cross-ului în toate domeniile de sport. După cariera în artele marțiale, s-a dedicat exclusiv sălii de fitness, studiind intens și aprofundand cunoștințele sale în disciplinele de muzică, în Pilates, body-building și apoi în management sportiv.
În prezent, el este presenter în multe țări din întreaga lume, în care prezintă master class-uri și workshop-uri de step, aerobic, programe pentru condiționarea musculaturii și Pilates. Creator de program de instruire și al mărcii întregistrate Body in Motion, Stefano este constant în căutarea de metode inovative de antrenament. În prezent, el este coordonator și manager al IFA (Asociația Fitness italiană).
Clase / Seminarii
PILATES MAT-WORK
Sâmbătă, 19 mar - 11:30 - 12:30
Pilates Matwork poate fi predat pe trei niveluri diferite: începător, intermediar și avansat. Toate nivelurile sunt predate cu cea mai bună metodologie de predare, urmărindu-se normele și standardele disciplinei. Poate fi un antrenament foarte bun terapeutic sau atletic pentru toate tipurile de oameni.
PILATES FLOW MOTION
Sâmbătă, 19 mar - 16:30 - 17:30
Este un protocol de lucru pe bază muzicala, care ajută executarea mișcărilor fluide în exercițiile cheie ale Pilates-ului și exercițiilor la saltea. Scopul este de a obține printr-un sistem de predare suplimentar o secvență de exerciții, folosind toate planurile de mișcare și respectând regulile de echilibru între lanțurile musculare. Mișcările sunt predate cu o pedagogie progresivă și logică. Secvențele vor fi fluide și antrenante.
BODY IN MOTION ™
Duminică, 20 mar - 14:00 - 15:00
Acest concept este creat cu influențe din mai multe discipline: funcțional și antrenament cu greutatea corporală, arte marțiale, Pilates, dans, yoga, ceea ce oferă antrenamentului un caracter foarte interesant. Conceptul se bazează pe tonifierea întregului corp, incluzând toate tipurile de mișcare în toate planurile, creând un antrenament funcțional și echilibrat. Este predat cu o pedagogie ușoară, care dă acestui tip de antrenament o atmosferă foarte bună și o versatilitate mare pentru toate nivelurile de antrenament.



Înregistrare

Cursurile sunt dedicate atât amatorilor, cât și profesioniștilor din domeniu, instructorii care pot deprinde ultimele tehnici în materie de fitness de la antrenori internaționali de renume.
Programul complet al Convenției se găsește pe pagina oficială a Fitness Scandinavia School (www.fitness-scandinavia.ro). Programările se pot face foarte simplu, accesând secțiunea Înregistrare, unde puteți bifa cursurile la care doriți să participați.
Noutățile pot fi urmărite și pe pagina de Facebook a evenimentului- Convenția Internațională Scandinavia Fitness (https://www.facebook.com/groups/1657567404520796/?fref=ts).

În premieră, expoziție cu intrare liberă
Cea de-a șasea Convenție Internațională de Fitness va găzdui și Expoziția de produse și servicii din industria fitness-ului. Intrarea la expoziție este liberă. Vor fi expuse produse dedicate sportivilor (suplimente alimentare, echipamente sportive, haine, aparatură etc), produse ce promovează o viață sănătoasă (îndulcitori, mâncare sănătoasă, mâncare RAW, băuturi etc), servicii dedicate sportivilor sau celor care duc un stil de viață sănătos ( clinici medicale, clinici de nutriție, săli de sport, SPA-uri, saloane de înfrumusețare, lanțuri de farmacii, companii de asigurare etc.).

Despre organizatori
Evenimentul este organizat de Școala “FITNESS SCANDINAVIA”. Academia a fost fondată în anul 2009 și, în doar un an, s-a poziționat ca una dintre primele companii de educație în fitness din România. Doar în primul an au fost instruiți peste 600 de instructori și entuziaști ai sportului. Astăzi, 5 ani mai târziu, Academia “FITNESS SCANDINAVIA” are peste 5000 de clienți.
Fitness Scandinavia oferă diverse servicii pentru entuziaști ai fitnessului, fie ei profesioniști, fie amatori. Portofoliul Academiei vine din educație în fitness profesionist, workshopuri despre concepte noi în fitness, convenții, congrese, tabere fitness și multe altele. Școala a preluat influența industriei fitness din zona Scandinavă, în special. Unul dintre fondatorii Fitness Scandinavia este din Norvegia.
Scandinavia deține o industrie a fitnessului de ultimă generație și contribuie la crearea unui drum inovativ și inspirațional în acest domeniu de activitate.
Mai multe informații despre Fitness Scandinavia pot fi găsite pe site-ul www.fitness-scandinavia.ro
Coorganizatorul evenimentului este agenția Media Events (www.media-events.ro).
Convenția este organizată în parteneriat cu: RIN Grand Hotel, BCR, Power Bar, Studio One, Club Moving, Body Art Wellness Spa, Men` s Health, Shape, Psychologies, Unica.

Mai multe detalii: http://www.fitness-scandinavia.ro/ro/conventii/a-6-a-conventie-internationala-de-fitness-19-20-martie-2016

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1325

Eveniment postat de organizator

fitness scandinavia

Adaugat in urma cu 2976 zile, 03 Feb. 2016

Adaugat de fitnessscandinavia

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .