poze art fashion fair 13
poze art fashion fair 13 poze art fashion fair 13 poze art fashion fair 13

Art Fashion Fair #13

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 26 Mai 2018 10:00 - Duminică 27 Mai 2018
Qreator by IQOS (Piata Victoriei, Bd. Aviatorilor 8A)

Categorii: Targuri , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 300/5000

Art Fashion Fair este pentru cei ce caută lucruri care să-i reprezinte,pentru curioși și pentru căutatorii neobosiți de idei noi!

✔️ Ce e Art Fashion Fair? O galerie de arta de weekend, in care poti sa atingi exponatele, sa le intorci pe toate fetele, sa le incerci, sa le probezi si sa afli cum au fost facute chiar de la creatorii lor.

✔️ Cand si unde e Art Fashion Fair?
Sâmbătă 26 mai | 10 AM – 9 PM si Duminică 27 mai | 10 AM – 8 PM
@ Qreator by IQOS | Piata Victoriei, Bulevardul Aviatorilor 8A (exact la iesirea de Metrou Victoriei spre Bd. Aviatorilor)

✔️ Ce gasesti la Art Fashion Fair? Iti gasesti gandurile citite de designerii nelinistiti, care, intre doua targuri, lucreaza la cate o noua colectie, sperand ca vor oferi cele mai interesante raspunsuri la intrebarile tale.

✔️ De ce exista Art Fashion Fair? Pentru ca suntem diferiti, dar nu foarte, pentru ca suntem unici, dar dornici sa ne integram intr-o comunitate, pentru ca vrem sa ne exprimam mai clar si aici gasim mijloacele.

✔️ Cat timp poti sa stai la Art Fashion Fair? Doua zile de weekend la rand, de dimineata pana seara, fara sa te plictisesti.

✔️ Cine sunt designerii Art Fashion Fair? Sunt cei pe care i-ai validat in cele 12 editii anterioare, cumparandu-le si purtandu-le creatiile, si cei pe care ti-i propunem noi, dintre cei mai interesanti artisti ai momentului: Chemistry, P' ANKA, Mihaela Coman, Iuliana Asoltanei Jewelry, BIZAR Concept, ARGO ART by Andreea Buga, L'Amour Diamonds, Efemere, Joyelissimo, Larisa Dragna, Luviane Atelier de Parfumerie, Una-i-Luna, Monica Ivanovici, Most Precious, Lisa&Co, Lajtar, Icrus Florea, HappyFriday, Muna, Blue Lily, Differenzial Kraft, MADE BY ARTIST, Greta Oto Jewelry, Anamaria Prelipcean, By Emily Ray, KoModa, Etajul Designerilor Romani, Bluzat, Triadora Concept, Whiskers and Tales, Dana Dinu, Brandusa - Atena Ungurasu, Atelier De Lana

✔️ Toți vizitatorii care achiziționează un obiect din cadrul expoziției, beneficiază gratuit de recomandări de styling personalizate, oferite de stilistul Dana Tacea, iar la finalul celor două zile, pot câștiga prin tragere la sorți o sesiune de evaluare a garderobei oferită de Clothing Personal Shopper!

✔️ Evenimentul este o platformă inovatoare de lifestyle și fashion, ce își asumă un rol important pe piața creativă din România, oferind expunere celor mai talentați makeri locali. Categoria “Recomandat de” va fi susținută și la această editie in parteneriat cu Revista Atelierul, reprezentată de Mihaela Ion. Cei 3 designeri selectați vor fi promovați în articole și interviuri pe www.revista-atelierul.ro

✔️ Superpowers Partners: TANANANA, Revista Atelierul, Romania Pozitiva, IQads, Zâna Boemă, Modernism Punct Ro, Catchy, Bucharest City App,100 de locuri, IQool, Bucharest Cultural Events, Revista FPM

Intrarea este libera! *Evenimentul se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta peste 18 ani (in locatie se comercializeaza produse din tutun, legea nu permite accesul copiilor in incinta).

#artfashionfair #romaniandesigners #freeentrance

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/244203962812867/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1885
Cuvinte cheie: Arta , Targ , design , moda , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

roxana silean

Adaugat in urma cu 2138 zile, 22 Mai. 2018

Adaugat de Art Fashion Fair

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 20

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .