poze 4 motive sa mergi la piua targ pentru copii i parin i liberi

4 motive să mergi la Piua! – Târg pentru copii și părinți liberi

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 24 Septembrie 2016 10:00 - Duminică 25 Septembrie 2016
Strada Halelor, nr.5

Categorii: Targuri

Ediția de toamnă Piua este de bifat obligatoriu pentru orice părinte. Un eveniment care s-a lăsat mult așteptat pe piața românească, ce adună sub aceeași umbrelă nenumărate proiecte care merită lăudate. Chemați-vă și prietenii!

1. E alternativa cu suflet la Baby X, Disney și sclipici
Piua adună la un loc branduri pe care nu le găsești niciodată la mall. Cele care înțeleg că orizontul unui copil e mult mai larg decât roz, bleu, Barbie și Minimax, care nu fac compromisuri nici la calitate, nici la substanță. Organizatorii spun așa:

“Piua e cadoul nostru pentru copii și părinți liberi. Un târg, o întâlnire, un nod cum am învățat să facem, în care adunăm cât mai multe dintre brandurile care îi respectă pe copii așa cum îi respectăm noi. Pentru copiii și familiile care îi învață să trăiască frumos și liber, cu iubire, toleranță și curiozitate pentru tot ce îi înconjoară.”

2. E un weekend petrecut împreună, cu ateliere, joacă, știință și artă la un loc
• Ateliere de muzică și percuție cu Jocuri de Tobe
• Engleză cu Helen Doron English Bucharest
• Programare și roboței cu ITStep Junior Computer Academy
• Cursuri de prim-ajutor!
• Broderie pe mobilier, cu Metal Creativ
• Joacă liberă, cu jucării de închiriat de la Evertoys
• Creativitate și educație non-formală cu Centrul Alfred Adler
• Programul complet pe Facebook, în curând!

3. E despre proiecte deștepte și design românesc pentru copii
Părinți artiști, designeri și ingineri care au creat singuri proiectele de care aveau nevoie. Organizații internaționale, ale căror eforturi au influențat deja milioane de copii. Proiecte STEM și instituții ale căror cercetări au revoluționat sistemul de învățământ. Fiecare stand Piua are o poveste pe care trebuie să o afli.

4. E cu adulți, brunch, cafea și muzică bună, fără să lași copilul la bunici
Pentru că echilibrul părinților, ca propriile lor plăceri și dorințe, e la fel de important ca cel al copilului. În haosul a tot ce înseamnă parenting uităm de prea multe ori ce anume ne făcea să fim “noi”, inainte de copii. Dar ne ajută atmosfera Piua să ne redescoperim, la un brunch Beautyfood, cu desert raw-vegan Sis’n’Me, un dulce la pachet Marțipan Creativ și un Smuti Sloop pentru înviorare.

Ne vedem acolo pe 24-25 Septembrie, la Impact Hub Bucuresti. Join pe Facebook, să nu uitați! >> Piua! – Târg pentru copii și părinți liberi

Despre seria de evenimente Piua
Piua! este primul târg alternativ pentru copii din București. Creat ca răspuns la oferta existentă, Piua! a fost creat pentru brandurile inteligente, alternative, care respectă sensibilitatea și puterea de înțelegere a celor mici și refuză să adere la clișeele mass market ale pieței pentru copii. Piua oferă publicului bucureștean o alternativă cu substanță în designul românesc de calitate, dar și în proiecte independente din zona tech, STEM & edu.

Despre organizatori-Breslo.ro
Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu peste 140 000 de membri iubitori de design românesc, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vandă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 8 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 170 000 de creații originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca Mecca handmade-ului autohton.

Cu sprijinul
Magic FM Romania si Revista BABY

Și suportul media al
UrbanKid.ro, Centrul de Parenting, Copilul.ro, Qbebe, Pap Tot, http://mamadeprofesie.ro/, Totul despre mame, Clopotel.ro, SuntParinte.ro, Mamicamea.ro, GOKID.ro, utilecopii, KidSpots, Shakespeare School, Pap tot • Revista AVANTAJE, DivaHair.ro, Garbo.ro, Karena, Petocuri.net, clickpentrufemei, mayra.ro, Kudika.ro, Tonica, Catchy • SapteSeri, Metropotam, IQads, Smark, Veioza Arte, COOPerativa Urbană, FEEDER.ro, Mixtopia,9AM.ro, Modernism Punct Ro, Zile si Nopti Bucuresti, Revista Bulevard,VinSiEu.ro – Evenimente din Romania, getlokal.ro, Orasul Meu

Lovingly blogged by
Minicălătorii.ro, Frici de mămici, Printesa urbana, Ruxandra Luca, Cristina Otel, RalucaLoteanu.ro – Suflet de mamica, Educaţie cu dragoste, Şi blondele gândesc, Blog in Tandem, Happytude by Oana Botezatu

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/266183670419450/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1461

Eveniment postat de organizator

ghica andreea

Adaugat in urma cu 2754 zile, 12 Sep. 2016

Adaugat de Ghica14650

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .