poze garage sale in j ai bistrot

Garage Sale in J'ai Bistrot

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 31 August 2014

Categorii: Targuri

Incheiem vara asa cum am inceput-o: cu un Garage SALE!

Te asteptam pe 31 August, in gradina J'ai Bistrot, de la 10:30 pana seara.Dam startul unei noi editii de "Reduce, Reuse, Recycle" prin care ne-am propus sa readucem la viata lucruri care si-au pierdut locul si importanta pentru noi.
De la hainele si pantofii copiiilor nostri, pe care le-am cumparat in avans si pe care nu le-au folosit pentru ca nu li s-au potrivit cand le-a venit vremea, lucrusoare folosite foarte putin si care sunt in stare buna si foarte buna, jucarii si obiecte de puericultura, apoi scoatem la lumina haine, pantofi si accesorii din dulapurile noastre, care nu ne mai vin, sau de care pur si simplu ne-am plictisit, pana la cadouri neinspirate pe care le-am primit si le-am ascuns intr-un dulap, iar acum nu mai avem loc de ele.

Re-folosim, Re-ducem si Re-ciclam, readucem la viata comori ascunse in dulapuri, sertare, cutii si garaje, le punem la vanzare si va lasam placerea de a scotoci printre nenumarate lucruri care voua va pot face trebuinta.

De asemenea va vor astepta nelipsitele muffins-cu-ce-ne-trece-prin-minte (de obicei prin minte ne trec: ciocolata, merisoare, nuci, migdale, fugi de migdale, alune de padure, cirese, afine, zmeura) care vor fi oferite contra unei donatii ce merge la Asociatia Sonia Maria, asociatie care sustine copiii cu maflormatii cardiace si surditate. Orice donatie catre copii este bine-venita!

Tot in cadrul acestui eveniment strangem lucrusoare pentru copiii internati pentru perioade lungi in cadrul spitalului IOMC, copilasi ai caror parinti au o situatie finainciara precara si nu ii pot ingriji acasa.
Dupa fiecare eveniment de pana acum am dus hainute acolo si am primit zambete si multumiri :) Primim si haine pentru adulti, pe care le vom distribui in functie de ce nevoi ni se semnaleaza.

Mai multe detalii: http://bucuresti.24fun.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1086
popadriana

Adaugat in urma cu 3534 zile, 24 Aug. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .