poze milano fashion weekend

Milano Fashion Weekend

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 1 Octombrie 2011 - Duminică 2 Octombrie 2011
Baneasa Shopping City

Categorii: Targuri

Sambata si duminica, 1 si 2 octombrie, centrul comercial organizeaza Milano Fashion Weekend, o serie de evenimente dedicate spontaneitatii si bucuriei de a trai frumos in stil mediteranean.

In cele doua zile, cultura italiana a modei, frumusetii si relaxarii va fi accesibila tuturor celor aflati in Baneasa Shopping City. Criticul si stilistul Irina Markovits le va vorbi vizitatorilor despre cele mai reprezentative branduri fashion italiene si influenta lor in evolutia modei. Clientii centrului comercial vor putea asista la prezentarile de moda semnate de Motivi, Max Mara, Springfield, Tommy Hilfiger, Bigotti si Ego. La randul sau, Geta Voinea va face demonstratii de hair-styling, in timp ce Alex Radulescu va dezvalui secretele stilului de make-up Galliano, iar Horia Virlan va pregati specialitati culinare traditionale italiene.

Fundatia Calea Victoriei va sustine workshop-uri despre stilul de viata peninsular si influentele exercitate de acesta, desigur, sub titulatura „La Dolce Vita". Un alt moment special al Milano Fashion Weekend va fi prezentarea sustinuta de Raluca Cojocaru despre mastile venetiene si felul in care acestea sunt realizate. Si, nu in ultimul rand, secretele cafelei aromate si puternice vor fi dezvaluite intr-o demonstratie interactiva a lui Radu Manea, de la Papajacques, urmata de un Barrista Show, un spectacol al campionilor nationali in prepararea cafelei espresso.

Pentru toti cei aflati in weekend la Baneasa Shopping City, Yves Rocher si Helpnet vor organiza concursuri moderate de MC-ul evenimentului, Liviu Fratila. Prezentari si concursul Kanal D vor fi moderate de Gabriela Cristea Toader.

Prezentarile vor avea loc sambata si duminica intre orele 13:00 si 20:00.

Mai multe detalii: http://www.bucuresteni.ro/evenimente/workshop/Milano_Fashion_Weekend_la_Baneasa_Shopping_C.html

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 4585 zile, 30 Sep. 2011

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .