poze noblesse palace christmas fair

Noblesse Palace Christmas Fair

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 8 Decembrie 2017 16:00 - Duminică 10 Decembrie 2017
Palatul Noblesse, Str. Sfintilor, nr. 7

Categorii: Targuri

Noblesse Palace Christmas Fair își așteaptă vizitatorii într-o lume de basm.

Palatul nostru, situat în inima Bucureștiului, frumos împodobit în spiritul Crăciunului, transformă căutarea celor mai frumoase cadouri pentru cei dragi într-o călătorie printre obiecte unice și interioare rafinate, pline de mirosuri și arome.
În acest an, Noblesse Palace Christmas Fair își așteaptă oaspeții timp de 3 zile cu cadouri și decorațiuni unice de Crăciun. Targul își deschide porțile pe 8 decembrie, iar vizitatorii vor fi încântați în fiecare seară cu momente speciale și multe surprize. Atmosfera de basm este va fi construită prin concerte live de în jurul bradului, o seară foarte specială când vom fi în așteptarea lui Mos Craciun și o noapte magică când va avea loc Balul de Caritate.

Program 8-9-10 decembrie:
8 decembrie:
19:00- 23:00- Targ cu vanzare
19:00- 21:00- Deschidere targ & Bal Caritabil
Un eveniment special în care toți vizitatorii sunt invitați să se bucure de o atmosferă magică și, în același timp, să joace rolul de Moș Crăciun pentru o zi.
Vom organiza o licitație cu diverse produse. Suma colectată va fi transmisă Fundatiei "Sansa la Viitor". Fundația “Șansă la Viitor” are ca scop ajutorarea copiilor prematuri cu probleme de sănătate. Au renovat un spațiu care va găzdui Clinica IUVOMED și doresc să o doteze treptat prin organizarea de evenimente caritabile sau parteneriate cu alți organizatori de evenimente. Un prim pas va fi dotarea cabinetului de Kinetoterapie – printre cele mai importante specialități pentru recuperarea copiilor născuți cu grave probleme de sănătate. Fundația are ca membru onorific pe medicul Cătălin Cîrstoveanu – șeful Secției Neonatologie din cadrul Spitalului Marie Curie. Acesta s-a alăturat crezului Fundației și oferă consultanță de specialitate atât medical, cât și pe parte de strângere de fonduri.

9 decembrie:
12:00- 23:00- Targ cu vanzare
19:00- 23:00- Christmas Party
Expozanti, vizitatori, anjagati, clienti, furnizori, parteneri, sponsori, cu totii vom sarbatori si vom incheia un an rodnic printr-o petrecere tipica de Craciun.

10 decembrie:
12:00- 20:00- Targ cu vanzare
17:00- 20:00- Santa Claus is coming to...palace
În această perioadă a anului ne aflăm în domeniul povestilor și al viselor, asadar, vom avea o seară dedicată în special copiilor, când il vom aștepta cu toții pe Moș Crăciun sa imparta daruri celor mici.


Biblioteca Café
Si anul acesta deschidem Biblioteca Café, astfel încât toți vizitatorii, partenerii și expozanții să se poată bucura de băuturi tradiționale și dulciuri în timpul pauzelor de cumpărături.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 366
Cuvinte cheie: Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 16 zile, 29 Nov. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1583

Alte Evenimente din Bucuresti
caro emerald concert de martisor la bucuresti

Caro Emerald - concert de Martisor la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 28 Februarie 2018
vama better

VAMA - Better

Bucuresti, Bucuresti. Joi 8 Martie 2018
coma orkid si tba la expirat

Coma, Orkid si TBA la Expirat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 20 Decembrie 2017
concert jurjak la expirat

Concert Jurjak la Expirat

Bucuresti, Bucuresti. Joi 21 Decembrie 2017
  • Ai ceva de zis?

    .