poze targ de minuna ii

Târg de Minunății

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 23 Noiembrie 2014 11:00 - Duminică 23 Noiembrie 2014
Bd. Regina Elisabeta Nr 9

Categorii: Targuri

Numar min/max participanti: 500/2000

Târg de comori și minunății

Duminică 23.11.2014 între 11:00 și 19:00, la The Pub (Piaţa Universităţii, Bd. Regina Elisabeta nr. 9 nu rata cea de-a treia ediție a Târgului de Minunății organizat de Wonder Boutique și The Pub!

Wonder Boutique organizează lunar unul din cele mai variate și atipice târguri lunare de obiecte noi și vintage din București, adresându-se deopotrivă femeilor și bărbaților de toate vârstele, celor pasionați de modă dar și celor ce caută obiecte unice, de colecție, sau decorațiuni atipice.

Este conceput în jurul ideii că noi toți avem diverse lucruri care nu ne mai vin, obiecte de care nu ne mai folosim, cărți pe care le-am citit deja sau suveniruri pe care le-am părăsit prin vreun colțișor de casă, uitând că –în contextul potrivit- toate acestea pot fi micile comori ale altcuiva.
Nu vor fi însă numai lucruri reciclate ci și câțiva artizani pricepuți. Experiența de shopping va fi condimentată cu muzică, proiecții, răsfățuri culinare și demonstrații din partea unor artiști locali.

Organizatoarele târgului își propun să-l transforme în locul acela frumos și atipic unde te duci, însoțit de prietenii tăi, ca să bei ceva bun, să-ți cumperi ceva frumos fără să cheltuiești o avere, să frunzărești o carte, să guști ceva delicios, să asiști la un workshop de DIY și să interacționezi cu alții ca tine.

Așa că fă-ți timp și vizitează cea de-a treia ediție duminică 23.11.2014 între 11:00 și 19:00, la The Pub (Piaţa Universităţii, Bd. Regina Elisabeta nr. 9). Peste 30 de expozanți se pregătesc să te surprindă cu piese vestimentare deosebite (creații de autor 100% românești), haine și accesorii noi și vechi, cărți, decorațiuni, cosmetice naturale, ilustrații, viniluri, curiozități și obiecte de colecție.

Urmărește-i și pe facebook ca să râmai la curent cu edițiile următoare. Pentru detalii puteți scrie la adresa de e-mail wonderboutiqueromania@gmail.com.

https://www.facebook.com/WonderBoutiqueRomania
http://wanderingboutiqueofwonders.blogspot.ro/

Mai multe detalii: http://wanderingboutiqueofwonders.blogspot.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1338

Eveniment postat de organizator

alexandra stoica

Adaugat in urma cu 3420 zile, 17 Nov. 2014

Adaugat de wonderboutique

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .