poze targ de mo i

Târg de Moși

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 19 Mai 2018 - Duminică 20 Mai 2018

Categorii: Targuri

Când se lasă 19-20 mai peste Bucureşti, în grădina de la Merlock reînvie o tradiţie veche de sute de ani, un târg al Moşilor la care este invitată toată suflarea orașului.

Deşi am păstrat denumirea de pe vremea lui Matei Basarab, Târgul de Moşi de la Grădina cu Artişti aşază cu grijă tradiţia în contemporan: târgoveţii care pe vremuri îşi strigau în gura mare marfa la şosea, acum stau la poveşti cu tine, în mare tihnă, despre produsele şi serviciile lor. Şi unde mai pui că au o şi mai îmbelşugată tablă de materii: Mărgele. Hăinuţe vesele. Farfurii pictate. Bijuterii. Săpun de levănţică. Jucării lucrate de mână. Pictură pe lut. Decoraţiuni. Ibrice de aramă. Flori. Broşe retro. Creme de corp naturale. Cercei.

Avem la dragul nostru târg ateliere, pentru ca drăgălaşul Goe să nu tragă “semnalul de alarmă” după doar 10 minute de plimbare în parc, să şadă cuminte dar să şi înveţe ceva frumos. Plin ni-i târgul și de activități pentru domnițe și, de ce nu, și pentru cavalerii ce vor să le impresioneze.

Lume, lume, toate bune! Acestea şi încă pe atât vă aşteaptă sâmbată şi duminică (19 și 20 mai, între orele 10.00 – 21.00), la Merlock. Degrabă revenim cu programul de distracții pe ore și cu cine ni-i invitat! Plănuim să readucem zarva și forfota târgului de Moși de pe vremuri, când gustam primele cireșe iar părinții noștri vânau linguri de lemn și străchinuțe noi, când spectacolele ieșeau în stradă iar târgurile erau prilej de mare sărbătoare, chiar în mijlocul orașului!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1056
Cuvinte cheie: Bucuresti
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2143 zile, 16 Mai. 2018

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .