poze targ de primavara la fundatia calea victoriei

Targ de Primavara la Fundatia Calea Victoriei

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 27 Februarie 2016 11:00 - Sâmbătă 27 Februarie 2016
Str.Popa Soare nr 40, etaj 1

Categorii: Targuri

Numar min/max participanti: 100/150

aranjamente florale, bijuterii delicate, posete vintage, deserturi fine, martisoare din portelan, cosmetice naturale

Fundatia Calea Victoriei va invita sambata, 27 februarie, intre 11:00-19:00, la Targul de Primavara, sa va bucurati de creatiile unor designeri si artisti talentati si de cadouri cu gust pentru 1 si 8 Martie.

La targ puteti gasi VOUCHERE CADOU – valorice sau pentru anumite cursuri ale fundatiei. Cursurile din programul lunii martie vor avea 15% reducere in ziua targului.

Daca veniti in casa noastra luminoasa din Popa Soare 40, va veti desfata cu mirosul seducator al sapunurilor naturale de la Formula Naturala, de prospetimea aranjamentelor florale create de The Sisters sau de lumanarile din soia in cescutele cochete de la Cup&Candle.

Veti fi fermecati de bijuteriile cu pietre semipretioase marca Gemstore, accesoriile din portelan pictat cu aur realizate de Brandusa Ungurasu, de podoabele delicate din matase create Gina Cimpoca sau colierele rafinate imaginate de Magazinul de perle.

Iubitorilor de arta si obiecte hand-made le recomandam ilustratiile animate de personaje ghiduse, semnate Arina Gheorghita, martisoarele, brosele si colierele pictate manual de Sapte Pisici sau posetele handmade cu imprimeuri surprinzatoare de la Mamisi.

Ne vom delecta simturile cu dulceturi savuroase de clementine, pepene galben si fructul pasiunii de la Fabrica de Dulceturi sau cu macarons si alte delicatese pregatite de Cristine de Casa si cu snacksuri de calitate plus gustari bio de la Sugaras.

Prietenii nostri de la Revista DOR va asteapta cu abonamente la Revista si minunate povesti din culise, iar Moara de Hartie ne va surprinde cu frumoasele carnetele cu motive populare romanesti, cusute manual, din hartie reciclata si martisoare din carte veche si hartie manuala.

Intrarea la targ este libera.

Programul targului: Sambata, 27 februarie, 11.00 – 19.00

Loc: Fundatia Calea Victoriei, str. Popa Soare nr. 40 etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si a Pietei Sfanta Vineri - B-dul Corneliu Coposu)

Mai multe detalii: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2016/targ-de-primavara-la-fundatia-calea-victoriei-sambata-27-februarie/

Pret bilet: 00 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1388

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 2985 zile, 17 Feb. 2016

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1116

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .