poze targul romhotel 2014 la romexpo

Targul RomHotel 2014 la Romexpo

Bucuresti , Bucuresti. Joi 13 Noiembrie 2014 - Duminică 16 Noiembrie 2014
Blvd. Marasti, nr. 65-67

Categorii: Targuri

ROMHOTEL – Expozitie internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante

Cea mai reprezentativa expozitie din Romania destinata industriei Horeca, ROMHOTEL va avea loc in perioada 13 – 16 noiembrie 2014, in Pavilioanele C5 si C6 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

O expozitie cu traditie, ajunsa la a XXII-a editie, ROMHOTEL reprezinta platforma ideala pentru expunerea, in conditii profesioniste, a noutatilor si tendintelor unei piete in continua schimbare, asa cum este industria ospitalitatii romanesti. Imbinand functionalitatea cu estetica, ROMHOTEL ofera cele mai noi si atractive solutii de dotari pentru hoteluri, restaurante, cafenele si baruri, dar si echipamente de ultima generatie folosite in cadrul acestora.

La fiecare editie ROMHOTEL, companii din Romania si din strainatate expun piese de mobilier si echipamente necesare pentru buna functionare a structurilor de primire si a unitatilor de alimentatie publica si catering. De asemenea, pe durata expozitiei sunt organizate conferinte care abordeaza subiecte de interes pentru domeniul HORECA, dar si competitii de barista profesional, demonstratii de servire si degustare a vinului, bartending si barista.

Astfel, expozantii au ocazia sa intalneasca alti specialisti in domeniu, sa studieze indeaproape produsele si serviciile oferite de companiile concurente, sa fie la curent cu tendintele actuale din piata, avand ocazia de a stabili noi contacte de afaceri, dar si de a-si prezenta produsele si serviciile direct celor interesati. In acelasi timp, vizitatorii specialisti pot interactiona intr-o atmosfera de business, beneficiind de cele mai avantajoase oferte pentru produsele si serviciile expuse.

Mai multe detalii: http://www.romhotel.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1330
popadriana

Adaugat in urma cu 3504 zile, 25 Aug. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .