poze yard sale de 22 martie

Yard Sale de 22 Martie

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 22 Martie 2014 10:00 - Sâmbătă 22 Martie 2014
Dianei 4, Strada Dianei nr 4, Bucuresti (langa piata Rosetti)

Categorii: Targuri

Primavara reciclam cu Yard Sale pe 22 martie @ Dianei 4!

In martie facem curatenie in dulapuri, in minti si in suflete. Redefinim, refolosim, reciclam, revalorizam produsele pe care le-am cumparat din impuls, care ne aglomereaza casa si viata, care stau nefolosite. Ele pot fi comori.
Vino la editia din martie a Yard Sale si scotoceste, recicleaza si socializeaza cu noi, marea comunitate a consumatorilor responsabili.

Yard Sale-ul te pregateste de primavara! Ne innoim garderoba intr-o sesiune de scotoceala printre chilipiruri pretioase in sambata din 22 martie la Dianei 4 (zona Rosetti, str. Dianei, nr. 4). De la 10:00 la 18:00 schimbam perspectiva asupra hainelor, pantofilor, bijuteriilor, obiectelor decorative si electrocasnicelor folosite. Le readucem utilitatea, le prelungim viata pentru inca un ciclu de folosinta.

Pentru ca Yard Sale este o forma de reciclare absolut necesara oricarei societati consumeriste, vindem la preturi mici sau dam o alta utilitate lucrurilor uzate moral, dar nu neaparat fizic.
La finalul fiecarei editii participantii si vizitatorii doneaza haine si incaltari unei case de plasament sau Samu Social.

Astfel, la Yard Sale de 22 martie @ Dianei 4, sambata de la 10:00 la 18:00, te asteptam sa scotocesti în multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni la cel mai eco responsabil targ din oras.

Multumim Dianei 4, o gazda atat de primitoare, si partenerilor nostri media: Ele.ro, Alomoda.ro, Bigcitylife.ro, TvCity.ro, Gratuitor.ro, Mujer.ro, Calendar Evenimente.ro, Metropotam.ro, Iqool.ro, CSRevolution, LaRevista.ro, Goingout.ro, WideMagazine.ro, Pipapacii.ro, Romaniafashion.ro.

Intrare –gratuit!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Contact:
Gabi Urda – contact@gabiurda.ro / www.yard-sale.ro

Mai multe detalii: http://bit.ly/YardSale22martie

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 920
anca manescu

Adaugat in urma cu 3672 zile, 09 Mar. 2014

Adaugat de Anca11075

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .