poze razvan valceanu made to measure a prezentat propunerile de camasi

Razvan Valceanu made to measure a prezentat propunerile de camasi

Bucuresti , Hotel Radisson Blu. Vineri 6 Iunie 2014 19:00

Categorii: Alte Evenimente

Designerii romani au prezentat propriile creatii pentru brandul de camasi, iar consultantii de stil au oferit indicatii pentru alegerea camasii perfecte

Brandul de camasi Razvan Valceanu made to measure a prezentat in cadrul unui eveniment ce a avut loc la Hotel Radisson Blu propunerea de modele de camasi si textile pentru sezonul de vara 2014. Totodata, Razvan Valceanu i-a adus in premiera in Romania pe reprezentantii Canclini, liderul international in bumbacul pentru camasi.
Pastrand aceleasi standarde de inalta calitate si atentie pentru detalii, noua colectie de camasi a fost gandita special pentru a se adapta perfect temperaturilor ridicate. Razvan Valceanu propune modele smart-casual, potrivite oricarui moment al unei zile de vara. Tiparele italienesti personalizate, bumbacul de inalta calitate Giza 45, tesut din 2 fire cu 140 finete, designul particularizat pentru fiecare componenta, productia cu cele mai bune utilaje si accesoriile de calitate – toate aceste elemente, ce reprezinta semnatura brandului Razvan Valceanu, se regasesc si in noua colectie special conceputa pentru a se adapta temperaturilor inalte. Propunerile pentru vara 2014 se remarca prin acelasi stil elegant si particularizat al fiecarei tinute, aducand in acelasi timp confortul si libertatea de miscare, caracteristice obiectelor vestimentare made-to-measure. In plus, pentru sezonul cald, Razvan Valceanu vine cu o selectie de textile colorate, in nuante pastelate de la roz, verde, albastru sau mov, pana la motive geometrice, florale sau dungi.
”Pentru ca inceputul sezonului cald sa fie cat mai confortabil, ne-am dorit sa oferim un ghid pentru oricine doreste o tinuta cat mai eleganta, insa lejera, pentru sezonul estival. Mai mult, am reunit cateva nume importante din industria de fashion si cea de Made to Measure din Romania precum Ana Maria Cornea, George Hojbota, Silvia Serban, Black Tie, Nff by Stefan Musca, Mirela Diaconu si Marsay, pe care i-am provocat sa creeze cate o camasa si sa prezinte anumite tinute din colectiile lor,” declara Razvan Valceanu. ”Am profitat de aceasta ocazie pentru a-I aduce in Romania pe reprezentantii Canclini, cu ultimele noutati in materie de textile pentru sezonul de vara. Astfel, am marcat inceputul unei relatii pe termen lung, devenind unici distribuitori Canclini in Romania, o piata cu potential pentru producatorul de bumbac,” adauga Razvan Valceanu.
Evenimentul a adus la Bucuresti renumitul brand de textile, Canclini, liderul mondial in productia de bumbac, dedicat special confectionarii camasilor. Aceasta actiune este o premiera pentru un brand romanesc producator de camasi si dovedeste, o data in plus, grija acordata materialelor folosite pentru realizarea camasilor ce poarta semnatura Razvan Valceanu. Totodata, Canclini, liderul international al bumbacului pentru camasi, a prezentat colectia de textile pentru sezonul cald. Aceasta va fi distribuita in Romania prin brandul de camasi made to measure Razvan Valceanu. ”Colaborarea cu Razvan Valceanu va fi una pe termen lung si ne bucuram sa avem alaturi un partener dedicat, care pune in valoare tesaturile noastre fine, oferindu-le atat clientilor finali dar si altor case consacrate de made to measure sau magazine retail”, a declarat Paola Fumagali, reprezentant Canclini.
La invitatia lui Razvan Valceanu au raspuns nume consacrate ale industriei de fashion si made to measure din Romania, punandu-si semnatura pe o camasa special creata pentru brandul romanesc. Ana Maria Cornea, Silvia Serban, George Hojbota, Black Tie, Nff by Stefan Musca, Mirela Diaconu si Marsay au creat cate un model de camasa, insotit de o tinuta completa, care au fost prezentate in cadrul atelierului de la Radisson Blu.
In cadrul aceluiasi eveniment, consultantii de stil din echipa Razvan Valceanu made to measure i-au ghidat pe invitati in alegerea camasii potrivite, explicandu-le care sunt aspectele de care trebuie sa tina cont pentru ca aceste obiecte vestimentare sa le ofere senzatia de confort si incredere de care au nevoie atunci cand le imbraca. Alte zone interesante din cadrul Atelierului au fost cabina de proba, unde modelele au prezentat live noua colectie, precum si zona mesei de croitorie, unde invitatii au putut urmari procesul de asamblare a unei camasi.
Mai multe informatii sunt disponibile pe www.razvanvalceanu.ro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 582
Cuvinte cheie: Hotel Radisson Blu

Eveniment postat de organizator

people

Adaugat in urma cu 3606 zile, 06 Iun. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

  • Ai ceva de zis?

    .