poze concert marcian petrescu de ziua barbatului

Concert Marcian Petrescu de Ziua Barbatului

Buzau , Buzau. Sâmbătă 9 Martie 2013 21:00

Categorii: Muzica si Concerte

Concert Marcian Petrescu si Trenul de Noapte la Cafeneaua Artistilor din Buzau

Marcian Petrescu, cel mai bun cântăreţ la muzicuţă din blues-ul românesc, şi trupa sa, TRENUL DE NOAPTE, revin în Buzau, sâmbătă, cu un concert dedicat Zilei Bărbatului. Evenimentul este găzduit în Cafeneaua Artiştilor, de la ora 21,00.
„Vom serba Ziua Bărbatului fără să le uităm pe doamnele din viaţa noastră, sărbătorite cu o zi înainte, pe 8 Martie. Buzoienii vor avea parte de un concert special, în care vom combina blues, rock & roll, country, funk, cuban & brazi­li­an music, multe piese noi, precum şi alte câteva surprize”, a declarat Marcian Petrescu.
Cel mai bun muzicuţist din România se poate mândri că a cântat până acum alături de artişti celebri precum SUGAR BLUE şi CHARLIE MUSSELWHITE. Trupa TRENUL DE NOAPTE îşi leagă existenţa de Buzău, loc în care s-a relansat în 2007, după o pauză de cinci ani. Totul a pornit de la un concert susţinut pe scena festiva­lului de blues „BLUZ~U 2006”, susţinut la Buzău, când, sub titulatura ELECTRIC STORYTELLERS, Marcian Petrescu şi bunul său coleg şi prieten, chitaristul Florin Giuglea, au susţinut un recital incendiar pe scena de la Căsău.
Biletele pentru concertul de sâmbătă pot fi procurate de la Magazinul HI-HII şi direct de la Cafeneaua Artiştilor. Rezervări se pot face şi la numărul de telefon 0769.680.790.

Mai multe detalii: http://www.opiniabuzau.ro

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 4090 zile, 07 Mar. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .