poze seminarii de medicica samanica munay ki la cluj napoca

Seminarii de medicica samanica Munay Ki la Cluj Napoca

Cluj , Cluj-Napoca. Joi 21 Octombrie 2010 12:15 - Duminică 24 Octombrie 2010

Categorii: Alte Evenimente

initiere Munay ki

In perioada 21- 24 octombrie, va avea loc, in premiera la Cluj, o serie de seminarii unice in care se vor explica si impartasi de maestrul Reiki - Elisabeta Vultur ritualurile de initiere in medicina samanica Munay Ki (ritualurile iluminarii), ritualuri folosite pentru a deveni persoane mai intelepte si mai puternice.

Munay Ki inseamna “Te iubesc” sau “Fii tu insuti” si reprezinta o forma de ritualuri transmise prin cale energetica pentru vindecarea personala la cele 4 nivele (fizic, mental, emotional si spiritual) astfel incat sa vindecam greselile trecutului si devenim oameni lumina.

Practicarea Munay Ki se face indiferent de religie sau crez pentru ca nu vine in contradictie cu aceasta, este o completare spirituala si nu implica renuntarea de nici un fel la propriile credinte.

Programul seminariilor ce reprezinta partea practica a Munay Ki este impartit pe mai multe zile, iar programarile la seminarii se fac la 0755 919195.

Astfel in data de 21 octombrie, ora 18: 45 se va incepe cu “ Cum sa ne eliberam de scenariile negative de familie? – seminar dedicat celor ce au trait anumite modele de viata care se repeta in cadrul familiei (boli , casnicii esuate, probleme financiare, un anumit tip de comportament sau de gandire, etc).Unii ii spun “blestem de neam”, altii o vor numi karma de neam. Indiferent cum ii spunem, un lucru e cert: sunt pattern-uri (modele) mostenite si care se perpetueaza de-a lungul generatiilor. Avem posibilitatea de a ne elibera de aceste modele negative si de a ne trai propria viata liberi, asa cum ne dorim fiecare. De asemenea invatand noi sa ne eliberam, vom lasa copiilor nostri o mostenire curata si eliberata de modelele negative.

22 octombrie: “Ceremonia focului”, ora 18.45 – este una din cele mai des folosite ceremonii de catre samani. In acest seminar vom invata sa lucram cu energia purificatoare a focului, san e lepadam de rolurile pe care le avem in viata de zi cu zi si sa ”ardem“ toate problemele noastre.

23 octombrie “Intalnirea cu animalul putere” ora 17.00 - in cultura samanica toti avem un animal putere care ne este dat pentru ajutor. In acest seminar vom invata sa il cunoastem, sa intelegem de ce este langa noi, si sa-l luam langa noi impreuna cu beneficiile pe care ni le aduce.

23 octombrie “Recuperarea sufletului” ora 19.00 - De-a lungul vietilor noastre (trecute si prezente) noi pierdem parti ale sufletului nostru. Nu putem fi noi insine la potentialul maxim decat avand sufletul intreg. In acest seminar vom face calatoria pentru a vedea traumele care ne amprenteaza, si sa recuperam parti pierdute din suflet.Acest proces face parte din vindecarea noastra a tuturor.Toate problemele nerezolvate, toate traumele le vom duce cu noi si in alte vieti daca nu le rezolvam.

24 octombrie: “Rescrierea contractelor” ora 10.00 - seminar dedicat rescrierii contractelor sufletului negociate in alta viata care nu ne permit sa evoluam spiritual asa cum ne dorim in aceasta viata.

Pe langa seminariile Munay ki, d-na Elisabeta Vultur va sustine in data de 23 octombrie si cursuri de initiere in sistemul Reiki Usui – gradul I si II. Pentru mai multe informatii si pentru programari va rugam sunati la tel: 0755919195 sau pe email la reikicluj@yahoo.com.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1582

Eveniment postat de organizator

elisabeta vultur

Adaugat in urma cu 4937 zile, 13 Oct. 2010

Adaugat de reikicluj

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .