poze agra expo transilvania
poze agra expo transilvania

AGRA EXPO TRANSILVANIA

Cluj , Cluj-Napoca. Joi 7 Mai 2015 15:00 - Duminică 10 Mai 2015
Centrul expozitional EXPO TRANSILVANIA, Str. Aurel Vlaicu, fn

Categorii: Conferinte si Seminarii , Expozitii si Lansari de carte , Targuri

Numar min/max participanti: 1/10000

Targ International specializat in Agricultura, Zootehnice, Industrie Alimentara si Ambalaje

Intr-un nou concept, aplecati mai atent asupra nevoilor fermelor romanesti mici si mijlocii si a gospodariilor taranesti, ale tuturor fermierilor si agricultorilor, S.C. EXPO TRANSILVANIA S.A. si Camera de Comert si Industrie Cluj, continua organizarea celui mai important eveniment expozitional cu profil agricol din Transilvania, la Cluj Napoca.
AGRA EXPO TRANSILVANIA – Targ International Specializat pentru Agricultura, Zootehnie, Industrie Alimentara si Ambalaje - vine prin expozantii prezenti si produsele si serviciile ofertate, precum si prin agenda de evenimente conexe, sa ofere informatiile necesare dezvoltarii si modernizarii activitatilor de natura agricola a tuturor celor interesati – fermieri, specialisti, agricultori individuali, public larg.
Editia 2015, se va desfasura in perioada 7 - 10 mai la Centrul Expozitional EXPO TRANSILVANIA din Cluj Napoca.
O agricultura performanta, precum se doreste cea din Romania, are nevoie de investitii majore, cercetare-dezvoltare si inovare, tehnologii moderne, masini, utilaje si echipamente de ultima generatie, seminte, pesticide si input-uri, material saditor si altele, de tot mai inalta calitate si mai performante.
Multitudinea de produse si servicii acopera intregul spectru agricol, regasindu-se in principalele sectiuni ale targului – agricultura, horticultura, viticultura si vinificatie, zootehnie si medicina veterinara, silvicultura, apicultura, piscicultura si cinegetica, depozitarea si insilozarea produselor agricole, abatorizare, industria de prelucrare a produselor agricole si zootehnice, tehnologii si ambalaje pentru produse alimentare, marketing si e-commerce pentru domeniul agricol, cercetare-dezvoltare si inovare in agricultura, produse traditionale alimentare si multe altele.
Agenda evenimentelor complementare sunt in deplina concordanta cu tematica generala a targului AGRA EXPO TRANSILVANIA, unele in premiera, cum este un salon national al cercetarii si dezvoltarii in agricultura, alcatuirea unui top al fermierilor, licitatie de animale cu vanzare, numeroase activitati interactive, asigurarea unui spatiu de testare/demonstratii de echipamente si masini agricole. O atentie deosebita acordam expozitiei animalelor de rasa, in principal, cu scopul prezentarii si promovarii raselor romanesti autentice si fermelor si agricultorilor care cresc aceste rase.

Informatii si inscrieri: - organizator: Daniela Popescu
e-mail: agra@expo-transilvania.ro
tel: 0729.022.280

Mai multe detalii: http://expo-transilvania.ro/eveniment/2015/AGRA%20EXPO%20TRANSILVANIA/0/despre-targ

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1421

Eveniment postat de organizator

simona andreica

Adaugat in urma cu 3312 zile, 30 Mar. 2015

Adaugat de Andreica13847

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .