poze devtalks cluj
poze devtalks cluj poze devtalks cluj poze devtalks cluj

DevTalks Cluj

Cluj , Cluj-Napoca. Miercuri 16 Mai 2018 09:30
Sala Polivalentă Cluj-Napoca. Strada Uzinei Electrice

Categorii: Conferinte si Seminarii

Peste 60 de speakeri internaționali de la companii precum IBM, Microsoft, BBC News și Eventbrite vor fi prezenți la DevTalks 2018

Pe 16 mai, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, va avea loc cea de-a patra ediție DevTalks, cea mai mare expo-conferință dedicată comunității de developeri din România.

Peste 1000 de developeri și pasionați de tehnologie se vor întâlni în cadrul DevTalks, un eveniment de tradiție pentru comunitatea IT atât din Cluj-Napoca, cât și din împrejurimi, care se remarcă prin amploarea temelor abordate, diversitatea speakerilor, dar și impactul creat de prezența numărului mare de developeri, antreprenori, investitori și companii renumite din domeniu.

Urmărind cele mai noi tendințe în domeniul tehnologiei, pentru această ediție DevTalks propune șapte scene dedicate sesiunilor de conținut cu un impact major asupra societății actuale: DevOps, Emerging Tech, Web & Mobile, Datafication, Java, Product Management si Automotive.

Agenda celei de-a patra ediții DevTalks aduce împreună peste 60 de speakeri, lideri și profesioniști IT atât din România, cât și din SUA, Canada, Hong Kong, Marea Britanie, Germania, Suedia, Elveția și Polonia.

La fel ca la edițiile anterioare, la DevTalks sunt așteptate și startup-urile care doresc să își prezinte ideile și să interacționeze cu posibili investitori, parteneri sau participanții prezenți la eveniment.

Parte din experiența DevTalks sunt și zonele special amenajate pentru a facilita interacțiunea dintre participanți, dar și divertismentul în cadrul evenimentului. Zona expozițională se va transforma din locul în care companiile IT își vor prezenta cele mai noi proiecte în spațiul neconvențional cu sesiuni de live coding și modalități practice de interacțiune și prezentare a celor mai inovatoare tehnologii.

Nici zonele de fun și networking nu vor lipsi de la DevTalks Aici, robotul Sawyer de la SMART ID va realiza o serie de activități care vor asigura diverstismentul printre care servirea participaților la timp cu cafea. În plus, conceptul de Escape Room va putea fi testat și în cadrul DevTalks for Junior prin intermediul unei experiențe VR oferită de VRCenter.

În plus, Hipo.ro sponsorizează 100 de invitații la eveniment. Aplică aici și ai șansa de a obține un bilet gratuit la DevTalks Cluj-Napoca: https://goo.gl/8rLv3v

Mai multe detalii: https://goo.gl/BMHoch

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 134
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca

Eveniment postat de organizator

devtalks romania

Adaugat in urma cu 40 zile, 17 Apr. 2018

Adaugat de DevTalks

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
esti singur a hai in excursie

Esti singur/a? Hai in excursie.

Cluj, Cluj-Napoca. 26 Mai 2018 - 27 Mai 2018
zilele orasului gherla 2018

Zilele orasului Gherla 2018

Cluj, Cluj-Napoca. 3 Iun 2018 - 11 Iun 2018
sal rachele la cluj 24 28 august 2018

Sal Rachele la Cluj 24-28 August 2018

Cluj, Cluj-Napoca. 24 Aug 2018 - 28 Aug 2018
weekend la castel 2018

Weekend la Castel 2018

Cluj, Cluj-Napoca. 26 Mai 2018 - 27 Mai 2018
  • Ai ceva de zis?

    .