poze essence relationship cluj napoca seminar dezvoltare personala
poze essence relationship cluj napoca seminar dezvoltare personala poze essence relationship cluj napoca seminar dezvoltare personala

Essence Relationship Cluj Napoca - Seminar dezvoltare personala

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 5 Iunie 2015 11:00 - Duminică 7 Iunie 2015
Strada Avram Iancu 442-446, Cluj-Napoca 400445

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 80/200

Seminarul Essence Relationship, facilitat de Dr. Menis Yousry, ne arata cum sa procedam pentru ca iubirea sa reuseasca intr-o relatie. Cea de a doua editie a seminarului, unica din 2015, va avea loc in perioada 5-7 Iunie la West City Hotel Cluj-Napoca.

Cel mai important lucru din viata noastra sunt relatiile. Pentru ca acesta este modul in care interactionam zilnic, relationand cu colegii nostri, cu prietenii nostri, cu partenerii nostri de business sau cu partenerii de viata, cu parintii si copiii nostri. Si desi functionam asa dintotdeauna, relatiile sunt inca un mister.

Taxa de participare este de 800 RON + TVA / persoana (992 de lei TVA inclus). Pentru inscriere si oferte speciale, consultati acest link goo.gl/69quKD

Un video despre eveniment, aici: http://goo.gl/A5bN9B

Seminarul este foarte practic, si ne ajuta sa constientizam principiile de baza la nivel emotional, prin experienta si interactiune. Relatia noastra cu parintii este relatia cu viata insasi, pentru ca ei sunt poarta noastra catre viata. Atunci cand aducem pace in relatia cu parintii, devine foarte simplu sa avem relatii bune cu toata lumea.

Cursul aduce foarte multe idei si informatii, oferindu-ne ocazia sa le filtram 100%, intelectual, emotional si experiential. Ne vom privi in oglinda, conectand relatia cu parintii la relatia de cuplu, aratandu-ne ce facem noi in toate relatiile noastre si de ce. Si mai ales, vom vedea cu claritate, care este relatia pe care o avem cu noi insine. Aceasta este cea mai importanta relatie dintre toate: daca putem trai cu noi insine in armonie, oricine altcineva o va putea face cu usurinta.

Este simplu sa fii in pace cu tine insuti. Nu e necesar sa cheltui energie foarte multa pentru ca relatia cu tine si relatiile cu cei din jur sa fie armonioase. Sunt doar cateva principii de baza, care odata interiorizate, vor functiona ca un sistem de tratament medical, care gaseste in corpul tau durerea si merge tinta pentru a vindeca. Fara ca tu sa fortezi ceva. Doar actionand. Uneori este necesar doar sa vezi cu claritate si sa traiesti experienta, iar apoi totul se aseaza din inertie.

Cea de a doua editie a seminarului Essence Relationship in Romania, va avea loc in perioada 5-7 Iunie 2015 la Cluj Napoca. goo.gl/69quKD

Poti participa la acest seminar fie singur, fie insotit de cineva cu care doresti sa lucrezi direct (partener, sot/sotie, prieten, parinte). Poti sa imbunatatesti acea relatie si sa comunici mai eficient, sa o aprofundezi si sa devii mai conectat cu acea persoana. Iar asta se va rasfrange in toate relatiile pe care le ai. Indiferent daca alegi sa participi singur sau insotit, seminarul iti va aduce beneficii majore in viata ta.

Facilitator: Dr Menis Yousry

Dr. Menis Yousry lucrează ca terapeut de peste 20 de ani cu oameni din întreaga lume. Foloseşte abilităţile sale unice, dobândite prin cunoaşterea şi experienţa sa profesională în psihologie clinică, psihoterapie şi biologie, cercetarea celor mai recente studii pe mamorie şi amintiri şi propria cercetare pe tema conştiinţei umane. Lucrează cu participanții cursurilor sale într-un mod unic, creând o conexiune puternică cu aceștia, care merge mai departe de interpretarea verbală, până la zone emoţionale profunde din subconştient, dezvăluind şi eliberând amintirile şi blocajele care ne influenţează toate acţiunile şi comportamentele.

Mai multe detalii: http://www.essence-foundation.com/index.php/romania

Pret bilet: 800 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1274
zsolt makkai

Adaugat in urma cu 3291 zile, 17 Apr. 2015

Adaugat de Essence Romania

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .