poze mediul de afaceri 2015
poze mediul de afaceri 2015 poze mediul de afaceri 2015

Mediul de afaceri 2015

Cluj , Cluj-Napoca. Luni 9 Martie 2015 11:30 - Vineri 13 Martie 2015
Casa de Cultură a studenţilor Cluj Napoca

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 30/40

Te pregătești să îți deschizi o afacere sau ai început deja una? Ești student și vrei să afli informații prețioase de la oameni de succes? Te așteptăm în perioada 9-13 martie la Mediul de Afaceri unde îi vei avea ca traineri pe Eliade Rotariu, Eusebiu Burcaș, Ovidiu Oltean, Felicia Szucs, Vlad But, Anca Șerban și Raluca Mureșan. Trainerii te vor învăța cum să manageriezi resursele unui IMM, cum să vinzi, cum să scrii o cerere de finanțare și îți vor transmite multe alte informații care vor fi benefice afacerii tale.

În perioada 9-13 martie, Societatea Studenților Europeniști organizează Mediul de Afaceri, un proiect făcut de studenți pentru studenți în care atât organizatorii cât și participanții vor încerca împreună să răspundă la aceeași întrebare: ce facem după facultate?
SSE-ul lansează o invitație către toți studenții (la nivel licență sau master) interesați de sfera business-ului precum și a oportunităților de carieră pe care un proaspăt absolvent le poate explora. Așadar, discuțiile se îndreaptă înspre IMM-uri (pornirea propriei afaceri), managementul banilor, time management, descoperirea propriilor valori, public speaking, managementul conflictelor în organizație, bunele maniere în afaceri și scrierea cererilor de finanțare.
Sesiunile de training-uri, seminarii şi workshop-uri vor fi susţinute de specialişti din domeniul economic sau oameni de afaceri renumiţi pentru talentul şi viziunea antreprenorialǎ şi cu o bogată experienţǎ practică.
Vor fi prezenți pentru această sarcină Eliade Rotariu (director al firmei de training pentru manageri deKlausen), Eusebiu Burcaș (fondatorul companiei Burcash), Vlad But (Sales & Marketing Manager la Azimut Teambuilding), Ovidiu Oltean (președinte Toastmasters), Anca Șerban (Manierart – Arta bunelor maniere în afaceri), Raluca Mureșan (Psiholog și Coach NLP), Felicia Szucs (specialist în obținerea de finanțări), iar lista invitaților continuă.
Înscrierile în cadrul proiectului “Mediul de afaceri 2015” (proiect desfășurat în cadrul Cluj Capitala Europeană a Tineretului 2015) se pot face până la data de 5 martie completând un formular prin care se subliniază spiritul antreprenorial și motivația participării la acest proiect pe site-ul proiectului: www.mediuldeafaceri.ro. Tot acolo puteți găsi informații despre speakeri, parteneri și organizatori.

Mai multe detalii: http://www.mediuldeafaceri.ro

Pret bilet: 70 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 858

Eveniment postat de organizator

vlad

Adaugat in urma cu 3322 zile, 23 Feb. 2015

Adaugat de vladeu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .