poze gala internationala de box profesionist 2015 la cluj napoca

Gala Internationala de Box Profesionist 2015, la Cluj-Napoca

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Februarie 2015 19:00

Categorii: Festivaluri , Jocuri si Concursuri

Avem plăcerea de a vă invita la cea mai mari Gală de Box Profesionist din Transilvania. Evenimentul va avea loc în data de 21 februarie 2015 incepând cu ora 19.00 la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Iubitori ai boxului și nu numai sunt așteptați pentru un show de zile mari în care vom avea în prim-plan disputarea centurii WBC Mediterranean, în cadrul unei competiții internaționale.

FLORIN CARDOȘ, aparținând clubului sportiv Box Club Arena Cluj-Napoca, va ataca centura WBC Mediterranean intrând în luptă cu spaniolul Jorge Fortea, pugilist la fel de puternic, numărând 11 victorii, nicio înfrangere și doar un egal.

Cardoș are în palmares 13 victorii, 0 infrângeri, 0 egaluri. Numele sportivului clujean este deja cunoscut, fiind deținător al unei centuri intercontinentală WBC.

Lista de sportivi ce promit ridicarea publicului în picioare include nume sonore ale boxului profesionist românesc dar și internațional.

Unul dintre acestea este Victor Lupo Puiu (light middleweight). În palmaresul acestuia stau 19 victorii, dintre care 9 KO, doar două înfrângeri și două remize. De asemenea Victor Lupo Puiu este deținător a 4 centuri internaționale.

Printre participanți se mai număra și Lucian Bot (heavyweight) cu 15 victorii dintre care 5 KO, o singură înfrângere și un singur egal; Răzvan Benche (heavyweight) 4 victorii, 1 KO, 5 remize și nicio înfrângere; Cristian Ciurian (light welterweight), având în palmares 3 victorii.

Nu ne vom lipsi nici de reprezentantele sexului frumos în lumea boxului. Astfel vom putea urmări debutului Ioanei Mera în boxul profesionist, ea fiind deja campioană europeană la amatori cu 68 de victorii.

Bulgaria are reprezentanți de seamă la această Gală Internațională. Boxerul Blagoy Naydenov (light heavyweight) campion olimpic la tineret va ține garda sus într-un meci cel puțin la fel de interesant precum cele ale colegilor de ring.
Însoțindu-l pe Jorge Fortea, co-naționalul Feliks Kleins va fi prezent pentru un meci de zile mari, mândrindu-se cu 5 victorii, 5 egaluri și nicio înfrângere.

Având în vedere datele statistice ale evoluției sportivilor, Gala Profesionistă de Box din 21 Februarie de la Cluj-Napoca, se anunță a fi un eveniment cu greutate în lumea boxului profesionist.

“Inițiativa noastră de a aduce meciuri cu greutate în inima Transilvaniei vine din dorința de a plasa orașul Cluj-Napoca pe harta internațională a boxului profesionist și de a încuraja sportul ca mod de viață. Nume mari ale boxului românesc și internațional se vor întâlni în același ring pentru o seară ce se va lăsa cu scântei.”, declară organizatorii.

Biletele au prețuri cuprinse între 25 și 200 lei, în funcție de categorie și pot fi achiziționate online de pe www.eventim.ro http://goo.gl/z8Moej, de la standul de bilete Ticket Events din Iulius Mall și de la sediul Agenției Amprenta (strada Octavian Goga nr 42).

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1290
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3389 zile, 09 Ian. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .