poze alternativa 1 gray matters b toy machines sv caustic

ALTERNATIVA #1 : GRAY MATTERS [B] | TOY MACHINES [SV] | CAUSTIC [

Cluj , Cluj-Napoca. Luni 30 Noiembrie 2015 21:30

Categorii: Muzica si Concerte

ALTERNATIVA este o fază. Ne aflăm într-un punct în care considerăm că e nevoie de concerte. Nouă ne place să concerte.




GRAY MATTERS

Proiect născut din dotința de rebeliune față de ceea ce se învață și ce pare să funcționeze pe plan local din punct de vedere muzical. Nici alternativ, nici electronic, nici liniștit, nici agresiv, dar toate în aceeași rețetă pe care aceștia încearcă să o contureze mai clar cu fiecare synth, scream și riff gândit.

Gray Matters a luat nastere la începutul anului 2014. Toți cei patru membrii, Laura (voce), Cătă (tobe), Mihai (bass) și Babu (chitară, synth/sample) au început să cânte în diverse formule din perioada liceului, dar anul 2014 i-a adus împreună să lucreze la acest proiect nou de electro-alternative metal.
Sound-ul proiectului Gray Matters a apărut din din dorința de a experimenta cu stilul alternativ, familiar celor patru, și genul electronic, aflat în continuă dezvoltare.

Astfel, după aproape un an de lucru, Gray Matters susține primul concert, pe scena clubului Fabrica din București, alături de Implant Pentru Refuz.
Trupa își continuă activitatea la evenimente caȘ Sabotage Winter Day with Last Hope (BG), Dark Site Nights, Padina Fest, precum și concerte alături de Jinjer (UA) și Port Noir (SW).

Gray Matters, este albul și negrul muzical și ideologic, combinat în nuanțe infinite de adevăr propriu pe care aleg să îl împartă celor care au urechi să-i asculte.

https://www.facebook.com/graymattersband



TOY MACHINES

Formată în 2009 și cu un sound energic, trupa s-a bucurat de un real succes acasă, în Suceava, acesta fiind un prim pas pentru ce avea să urmeze.

Băieții explorează în cei șase ani de activitate marile orașe ale României, urcând pe scena alături de cele mai importante nume ale rockului românesc și nu numai (amintim Alternosfera, Luna Amară, Coma, Vița de Vie, OCS, Implant pentru Refuz, Jinjer, Gândul Mâței, Point Blank, My Own Private Alaska, Rava, Alternativ Quartet, Relative), în același timp susținând scena rock din Bucovina, reprezentată astăzi de festivalul internațional Bucovina Rock Castle.

În ciuda faptului că au urmat studiile superioare în orașe diferite, băieții reușesc să înregistreze primul lor album, demonstrând diversitatea genului alternativ printr-un mozaic de compoziții de sunet și stare.


CAUSTIC

"Caustic" a venit foarte natural, exprimând caracteristica principală a versurilor noastre, având ca singur scop topirea grăsimilor, a mizeriilor adunate pe ochi, creiere, minți.
Și nu pentru a lovi, ci doar pentru a vindeca, a ajuta. Pentru că ne pasă. Deschidem bine ochii, înghițim realitate în cantități masive, o digerăm bine-bine și deversăm tot ce am îngurgitat. În general cântăm despre tot ce ne atinge corzile sensibile, fie că e vorba de real sau virtual, de trecut sau prezent.
Nu avem ținte anume, direcții trasate, rețete comerciale. Azi suntem ok, mâine poate mai puțin fericiți… Dacă o stare ne-a mișcat o dată, cândva, înseamnă că merită să povestim și altora despre ea, poate ajută pe cineva să știe că sunt și alții care simt ca ei, că nu sunt singuri.



OPEN DOORS - 21:30
SUPORT - 10 RON *
Înainte și pe durata concertului fumatul este STRICT INTERZIS.

*Achiziționarea biletului de intrare constă într-o donație benevolă către familiile victimelor tragediei din Colectiv.
De asemenea, la intrare va fi pusă o cutie de donații.

Cei ce doresc să doneze în plus, au la dispoziție aici și conturile fundației Estuar:

Cont în lei:
RO45RNCB0064004896460001
Fundația Estuar
Banca Comercială Română, Sector 5, București

Cont în Euro:
RO64 RNCB 0076 0048 9646 0029
Fundația Estuar
Banca Comercială Română, Sector 5, București

Adresa băncii: Bdul Tudor Vladimirescu nr. 57, Bl. T 4, sector 5, București.
SWIFT: RNCBROBU

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 937
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Cluj-Napoca
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3076 zile, 22 Nov. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .