poze concert antipeewee treasondom illusion of control

Concert Antipeewee, Treasondom & Illusion of Control

Cluj , Cluj-Napoca. Luni 18 Iunie 2018
LA Tevi

Categorii: Muzica si Concerte

Antipeewee, Treasondom & Illusion of Control @ La Tevi

Acces: 20 RON

Antiweepee: "Această nouă trupă germană de THRASH metal agită apele cu maximă intensitate. Atât de mult încât au fost aleşi de către ‘VISIONS’ pe lângă alte două trupe de renume ale thrash-ului german pentru un interviu referitor la ‘Cele mai bune trei trupe de metal germane ale momentului.’ SPACE CHASER, TRAITOR şi ANTIPEEWEE au fost trupele care au primit această menţiune onorabilă, iar ‘VISIONS’ chiar i-a inclus pe cei din urmă pe locul patru în topul albumelor lor, absolut meritat! Un lucru este sigur; Metal-ul american al anilor ’80 / ’90 se întoarce în zilele noastre, şi anume în forţă! Cinci thrasheri de pe interesecţia dintre metal-ul hardcore al sfârşitul anilor ’80 şi Skate thrash metal-ul gen; SUICIDAL TENDENCIES, M.O.D, EXCEL, UNCLE SAM sau CORROSION OF CONFORMITY se întâlnesc cu sunetele clasice ale lui ANTHRAX, EXODUS, OVERKILL sau TESTAMENT. Acest sunet de Crossover este rezultatul diferitelor personalităţi de pe scenă şi al iubirii comune pentru Skateboard-Punk-ul şi Party-ul timpuriu. Ridicaţi paharele şi multă energie! O tânără domnişoară chelfănind chitara la viteza luminii nu vezi în fiecare zi! Într-un cuvânt, noua înregistrare a trupei intitulată ‘Madness Unleashed’ are mai mult decât 100% puterea a tot ce îţi poate oferi a trupă de THRASH! Ceea ce au început aceşti nativi din Regensburg cu prima lor înregistrare ‘Human Grill Party‘, continuă şi astăzi. ANTIPEEWEE aparţine noii generaţii de Old-School-Thrash, care arată thrasher-ilor vechi cum se face muzică adevărată şi care, de anul trecut se numără printre trupele care trebuie urmărită atât pe scena underground metal germană cât şi în străinătate."

Trupa proaspăt reînființată ILLUSION OF CONTROL revine pe scena metal underground după o pauză de aproximativ șapte ani. Trupa s-a format inițial la sfârșitul anului 2007 în Cluj-Napoca, activând în special (dar nu numai) în scena de metal underground clujean,susținând mai multe concerte între anii 2008-2011. Sound-ul trupei poate fi cel mai bine descris ca progressive death-metal, combinând pasaje lente, melodice cu agresivitatea specifică death-metalului.

Trupa Treasondom a fost formată în toamna anului 2017 de membrii trupei Subcultura din Targu Mures. În martie 2018 formația a câștigat al treilea premiu la Festivalul Peron Music Talent. Formatia canta death/grind cu influente de powerviolence și thrash. Primul EP al trupei va fi lansat in vara anului 2018

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 46
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
valentina

Adaugat in urma cu 7 zile, 11 Iun. 2018

Adaugat de ValiBarbu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 922

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert skinned

Concert Skinned

Cluj, Cluj-Napoca. Marţi 31 Iulie 2018
iesirea din tipare

IESIREA DIN TIPARE

Cluj, Cluj-Napoca. 19 Iun 2018 - 19 Iun 2018
craft beer festival cluj napoca

Craft Beer Festival - Cluj Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. 13 Iul 2018 - 15 Iul 2018
  • Ai ceva de zis?

    .