poze concert mandinga la cluj napoca

Concert Mandinga la Cluj Napoca

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 16 Mai 2014 21:00

Categorii: Muzica si Concerte

Concert Mandinga in My Way Club din Cluj Napoca

In ultima perioada, concertele artistilor straini care urmau a fi sustinute pe marile scene ale Clujului sau chiar pe scenele unor institutii culturale, au fost fie amanate, fie chiar anulate. Cauzele pot fi multiple, iar scopul nu e sa le analizam neaparat, insa situatia ne-a facut sa ne indreptam atentia, mai mult, inspre concertele artistilor romani.

Din fericire, avem destule trupe autohtone care pot si stiu sa faca atat spectacol, cat si muzica – in sensul real al cuvantului. In aceasta categorie ii putem incadra si pe cei de la Mandinga, trupa concertand vineri, 16 mai, in My Way Club, de la ora 21:00.

Desi, la nivel general, trupa e cunoscuta pentru melodiile ei comerciale, care in ultimii ani au ajuns rapid hit-uri si au cucerit topurile muzicale nationale sau internationale (v. ,,Zaleilah”), cei care au fost la cel putin un concert de-al trupei, stiu ca Mandinga are in componenta ei niste instrumentisti cu adevarat talentati, care alaturi de Elena, solista trupei, reusesc sa faca un spectacol reusit de fiecare data cand urca pe scena!

Poate unicitatea Mandinga e data de modul in care doua culturi diferite au reusit, datorita muzicii, sa se armonizeze si sa functioneze impreuna atat de frumos. Muzicienii romani, alaturi de cei cubanezi – au devenit o sursa de energie si ritmuri care iti creeaza buna-dispozitie. Aceasta este si deviza trupei Mandinga in ultimul an: ,,Playing happiness”.

Si cum uneori un astfel de concert e binevenit, noi va recomandam sa incercati experienta Mandinga ,,altfel”. Stim ca ne-am obisnuit sa ii vedem in aer liber, pe scene mai mari (festivaluri sau evenimente importante), insa, asa cum Adrian Munteanu marturiseste, ,,sa-ti cante Mandinga, la 2 metri de tine, este o experienta unica”.

Ii puteti descoperi, asadar, intr-un cadru mai restrans si mai special, vineri seara, in My Way Club!
Pretul unui bilet este de 40 lei.

Mai multe detalii: http://cluj.com/

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 855
popadriana

Adaugat in urma cu 3627 zile, 15 Mai. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .