poze concert mirabela dauer sonia mosca

Concert Mirabela Dauer & Sonia Mosca

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 22 Septembrie 2023
Restaurant Rodizio, Str. Nordului

Categorii: Muzica si Concerte

Pentru prima data impreuna: Mirabela Dauer – doamna muzicii romanesti si Sonia Mosca – o voce magica.

Mirabela Dauer, cu piesa “Te-aștept să vii”, dar și cu alte melodii din repertoriul autohton care te vor purta nostalgic înapoi în timp. Alături de Corina Chiriac și Angela Similea, Mirabela Dauer a fost una din cele mai des întâlnite și iubite prezențe pe scena muzicală și de divertisment TV din anii ‘70-’80. Fiind recunoscută în continuare ca un personaj iconic al spațiului mediatic românesc, ea continuă să-și încânte fanii chiar și după tot acest timp. Piesele ei au ramasa in istoria muzicii romanesti fiind cantate de toate generatiile.

Prezenta sa la Electric Castel a fost confirmarea ca si cei tineri o indragesc si asculta muzica sa.

Sonia Mosca revine în fața fanilor ei clujeni după impresionanta prestație din cadrul show-ului de televiziune X-Factor.

- finalista ediției X-Factor 2020, din echipa Deliei, a cucerit jurații și publicul de la primele acorduri. Pe parcursul sezonului cu numărul 9 al show-ului X-Factor, a avut o serie de momente impresionante. Sonia Mosca s-a născut la Castellammare di Stabia (NA) Italia și a făcut primii pași „muzicali” la vârsta de 3 ani datorită părinților, aceștia fiind și ei muzicieni. Whitney Houston și Stevie Wonder au devenit pentru ea principală referință artistică, dovadă în acest sens sunt înregistrările unor piese precum: „My Heart will go on” și „I will always love you”, înregistrate în studioul tatălui la numai 4 ani. La vârsta de 7 ani a început să studieze pianul clasic și mai târziu actorie și dicție.

În același timp, a început să-și împrumute vocea de corist în mai multe producții de discuri, la doar 11 ani începe să susțină concerte live, iar la 16 ani devine cântăreață în trupa tatălui ei toboșar, în locul mamei sale și își începe astfel călătoria artistică personală pe marile scene. În concertele live, Sonia transmite publicului o stare aparte. Este prezentă pe marile scene din Europa, cucerind audiența din Manchester, Liverpool, Sofia, New York și Long Island, iar acum va urca din nou pe scena din Cluj-Napoca.

Parcursul artistic al Soniei Mosca este în plină ascensiune, în Italia fiind deja extrem de populară, mai ales dupa turneul alaturi de Renato Zero.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 281
polonic ghitza

Adaugat in urma cu 298 zile, 12 Iul. 2023

Adaugat de polonicus

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 29

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
jazz in the park 2024

Jazz in the Park 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 30 Aug 2024 - 1 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .