poze concert nimeni altu la cluj napoca

Concert Nimeni Altu' la Cluj Napoca

Cluj , Cluj-Napoca. Marţi 7 Octombrie 2014 22:00

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Flying Circus din Cluj Napoca

Nascut la data de 7 aprilie 1984 , Nimeni Altu ' a luat contact cu muzica rap inca din copilarie descoperind cateva piese difuzate pe un canal de televiziune inclus in grila de programe a primei firme de tv prin cablu . Tot in aceeasi perioada in fata blocului apareau din ce in ce mai multe tarabe unde se comercializau casete piratate astfel incat curiozitatea se transforma in pasiune dupa cativa ani, iar din 1995 deja fura sau cumpara frecvent casete rap.

In clasa a patra scrie primul sau text rap pe care i-l recita mamei sale in bucatarie. Doi ani mai tarziu avea piese intregi scrise si activa intr-o trupa rap alaturi de cativa prieteni din scoala general.

In anul 1999 formeaza alaturi de 1OARECARE trupa ULTIMA FAZA si inregistreaza cateva piese la un casetofon iar anul urmator se tot plimba cu caseta lor pe la diferite case de discuri. Descurajati de lipsa interesului intalnita pentru proiectul lor au decis sa deturneze niste fonduri primite de la parinti pentru achizitionarea manualelor scolare si astfel au platit primele ore la studio BOX pentru a incepe lucrul la album.

Necazurile ce au urmat apoi au facut ca cei doi sa apuce drumuri diferite, albumul nu a mai fost terminat si Nimeni Altu ' a continuat solo din 2001. In anul 2002 apare ca invitat pe piesa "Actiunea Instrumentalul" a trupei Parazitii, piesa ce a avut ca scop promovarea tinerilor emcee din Romania.

In toamna anului 2003 Nimeni Altu ' este prezent cu piesa intitulata "Cu dintii cariati" pe compilatia Loop Records, compilatie a carui scop a fost de a lansa noi artisti alaturi de cateva nume deja consacrate in rapul romanesc.

In 2005, Nimeni Altu ' este prezent pe compilatia "Hades Records Preia Controlul" cu piesa intitulata "2005" a carui instrumental este realizat impreuna cu Ortega, unul dintre cei mai prolifici producatori ai rap-ului romanesc. In 2006, Ombladon colaboreaza cu Nimeni Altu ' pentru piesa "Made in Romania", piesa fiind inclusa pe "Cel mai prost din curtea scolii", al doilea album solo semnat Ombladon si lansat in luna mai a acestui an.

Albumul de debut intitulat "Nopti prea lungi" iese la lumina pe 07 Mai 2008 si reprezinta o premiera pe scena rapului romanesc atat din criterii ce vizeaza productia sa muzicala cat si prin stilul abordat de Nimeni Altu' in cele 19 piese ce poarta o grava amprenta sociala.

Alaturi de Nimeni Altu ' isi fac simtita prezenta pe acest album urmatorii artisti : Ortega, Axes, Jhivago, Feliz, Ombladon, Carbon, Aforic, sek93, Subsemnatu, UFe, Freakadadisk, Dj Sonia, Dj Undoo, Dj Paul, Dj Faibo X, Dj Dox.

Numai in anul 2013, artistul a facut publice 4 albume, unele din ele nici nu au beneficiat de concerte de lansare.

"Magnolia" este albumul cu numarul sapte, fiind precedat de albume precum: "Nopti prea lungi", "Transmisii in distors", "In surdina", "Pilde", "Pentru tine", "Dimineti Lazzy Jazz".

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1360
popadriana

Adaugat in urma cu 3491 zile, 25 Sep. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .