poze days of confusion breathelast front hard club

DAYS OF CONFUSION /BREATHELAST /FRONT @HARD CLUB

Cluj , Cluj-Napoca. Vineri 6 Februarie 2015 20:30

Categorii: Muzica si Concerte

VINERI 6 Februarie HARD CLUB va asteapta cu noutati faine: un mega concert cu DAYS OF CONFUSION / BREATHELAST / FRONT !!!

DAYS OF CONFUSION

https://www.facebook.comDAYS.OF.CONFU...
https://www.youtube.com/user/DaysOfCo...

Days of Confusion este o trupa bucuresteana infiintata in 2010, abordand genurile alternative metal si post-grunge. Proiectul a luat nastere la initiativa lui Cezar Popescu (chitara, voce) (Vita de Vie) iar line-up-ul a fost completat de Cosmin Lupu (voce, chitara), Andrei Ilie (tobe) si Dan Ionescu (chitara). Trupa a colaborat de-a lungul timpului cu mai multi basisti (Robert Ursache - Proconsul, Adrian Ciuplea - Vita de Vie si Alex Pascu - Goodbye To Gravity), formula fiind definitivata in septembrie 2013, prin venirea in trupa a lui Andrei Zamfir. In 2012 apare primul material discografic al trupei, EP-ul SEEDS, odata cu lansarea videoclipului de debut pentru piesa "Meta", ceea ce a dus la castigarea Best Romanian Metal Newcomer in cadrul METALHEAD Awards 2012. Days of Confusion au au concertat in deschidere la Arch Enemy, Accept si Queensryche si au cantat in cadrul celor mai importante festivaluri din Romania, ca B'Estfest sau Rockstadt Extreme Fest.

BREATHELAST

https://www.facebook.com/Breathelast
https://www.youtube.com/user/Breathelast

Trupa Breathelast s-a format in 2010, a abordat un gen apropiat de alternativ / nu-metal la inceput, insa, datorita unor schimbari de componenta si unui suflu nou aferent, trupa a inceput sa se aventureze, aproape nebanuit, in sfera post hardcore/ metal.
Breathelast a lansat in 2012 un disc de debut, de 7 piese , auto-intitulat Breathelast, sub tutela Metalfan Records Division | Metalfan Romania, inregistrat la Next Dog Studio de Marius Costache. 2013 aduce un material nou de 4 piese, cu un stil mai apasat si mai brutal, piese ce sunt deja promovate in concerte, sub titlul THE FLOOD, si care este lansat alaturi de prietenii de la Cap de Craniu, sub denumirea Split it Out. Breathelast a cantat in peste 60 de concerte (Romania, Bulgaria, Ucraina, Ungaria, Republica Moldova), pana la ora actuala, cele mai recente concerte fiind alaturi de nume ca Stick To Your Guns / Caliban / Club Fabrica, si participarea la Rockstadt Extreme Fest in august 2014. 2014 este anul in care Breathelast definitiveaza noua formula prin pregatirile pentru un album de lunga durata, dar si un single / experiment vizual, in limba Romana: Maluri, responsabili de audio video fiind producatorul formatiei Marius Costache (sunet) si Miluta Flueras (foto / video).

FRONT

https://www.facebook.com/FrontBand?re...
https://www.youtube.com/channelUCvSdA...

Cam așa-mi suna, în cap, un rezumat al trecutului trupei FronT, văzut și distilat prin prisma celor peste 5 ani de când ne-am propus să proiectăm în 20-20kHz ideile prea înghesuite într-un craniu și prea singure-ntr-un suflet.
În 2009, eu, Mihai Șarlea și Ciprian Sav am decis că e momentul să ne cautăm membri pentru a forma o trupa, așa că am început cu Iuliu Kadar aka Doc la chitara bass și Sergiu Fănică aka Sergo la tobe. În această formulă, am lansat piesa Where Do You Go ce a urcat până pe locul 4 la Radio Guerrilla la sfârșitul lui 2009, mulțumită sutelor de voturi primite din partea voastră.
Până în 2011, trupa a cunoscut multe mutații dpdv al componenței (eu și Ciprian am rămas) și-o să mă opresc doar asupra acestora: Doru Nedelcu , Călin Cămărășan , Cosmin Cocrean .
În 2014 am “alipit-o” pe Julia Kocis și am reușit să dăm jos FronT-ul “de pe butuci”: am reluat și reorchestrat câteva dintre piesele vechi, dar majoritatea sunt piese noi, compuse de Ciprian în perioada de pauză și lucrate împreună cu trupa la sală!
De-ajuns cu poliloghia: ne vedem la concerte!
#onlylovefromfront

OPEN DOORS: 19:30
ARTISTS SUPPORT: 15 LEI

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1285
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Cluj-Napoca
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3354 zile, 22 Ian. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .