poze reconnecting dance show la cinema florin piersic

RECONNECTING - Dance Show la Cinema Florin Piersic

Cluj , Cluj-Napoca. Sâmbătă 5 Decembrie 2015 20:00

Categorii: Spectacole si Filme

Platforma Culturală TiMAF prezintă evenimentul RECONNECTING – un spectacol de dans contemporan cu proiecții, care prezintă evoluția individului în societate și în același timp natura relațiilor umane.

Un eveniment unic în Cluj-Napoca, care va îmbina, într-un mod perfect, măiestria dansului cu jocurile de lumini și efectele vizuale inedite.

RECONNECTING transmite prin dans evoluția umană, care afectează de multe ori relațiile interpersonale, lucru care nu de puține ori duce la dezumanizarea individului.
Spectatorii vor avea parte de momente care marchează evoluția socială a individului, lupta continuă cu diferite caractere întâlnite de-a lungul vieții, dragostea, dar și momentele de cumpănă din viața unei persoane, precum lupta cu sinele și autoanaliza.
Efectul acestor momente speciale de dans va fi amplificat de proiecțiile video, jocurile de lumini și o coloană sonoră aleasă special pentru acest eveniment. O fuziune dintre dans şi New Media ce vizează combinarea noilor tehnologii cu dansul contemporan într-un format care încurajează experimentul, transferul de cunoştinţe şi creație.
__________________________________________________
Suntem înconjuraţi de şabloane sociale şi de un cerc vicios al obişnuinţelor. Purtăm din inerţie măști și roluri sociale pentru o afirmare individuală și personală fără să ne dăm seama că nu mai suntem sinceri și deschiși față de cei dragi. Societatea modernă ne face să ne simțim tot mai puțin culpabili pentru acțiunile noastre, dar ne induce tot mai mult sentimentul de mediocritate. Aceste fenomene au ca efect menținerea relațiilor de tip dominant, amplifică comparațiile cu un model, limitând astfel capacitățile proprii, creând dependențe, lipsa de iubire și încrederea în sine, violența sau reacții agresive. Fie că se desfășoară individual sau în grup, munca cu propria persoană are ca rezultat îmbunătățirea comunicării cu ceilalți.

Spectacolul va avea loc Sâmbătă, 5 decembrie 2015, la Cinema „Florin Piersic” de la ora 20:00. INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1571
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3067 zile, 27 Nov. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .