poze spectacol de improvizatie cu trupa impro cluj napoca

Spectacol de improvizatie cu Trupa ImPro - Cluj-Napoca

Cluj , Cluj-Napoca. Duminică 17 Aprilie 2016 18:00

Categorii: Spectacole si Filme

n 17 aprilie ai ocazia să râzi în hohote la spectacolul de improvizaţie cu trupa ImPro. Mihai Bobonete, Cătălin Neamţu, Mihai Rait Dragomir, Cosmin Natanticu, Nicolae Adrian Văncică şi Marian Hâncu vă aşteaptă cu un spectacol de improvizaţie cum n-aţi mai pomenit!

"Facem de peste 10 ani acest gen de spectacol şi spune lumea că ne pricepem destul de bine. Am decis să îl arătăm mai mult anul acesta şi o să ne tot vedeţi prin ţară cu el. Încercăm să venim cam peste tot pe unde deja am călcat cu stand up comedy şi vă aşteptăm cu drag, mai ales că la acest spectacol puteţi veni însoţiţi şi de cei mici, pentru că e non vulgar. Merită, o sa vedeţi. Veţi râde mult şi deştept! Haideţi!" - Mihai Bobonete

Mihai Bobonete a început să practice stand-up comedy în anul 2003. Din 2006 joacă în mai multe filme, marca PRO TV, printre care Vine Poliţia, Made in Romania şi Ţaca-Paca, iar în ianuarie 2011 apare la Neatza cu Răzvan şi Dan. Acum el interpretează rolul patronului crâşmei locale din Las Fierbinţi, Bobiţă.

Natanticu s-a apucat de stand-up comedy în al doilea an de facultate la îndemnul unor prieteni comedianţi. Jokers a fost trupa cu care s-a apucat de stand up iar după un an, a luat-o pe cont propriu. Face parte din una din cele mai bune trupe de improvizaţie şi face stand up de 5 ani.

Toată lumea îl cunoaşte drept Dorel din "Las Fierbinţi" sau fratele trăsnit al lui Bobonete. Mihai Rait Dragomir a renunţat pentru o clipă la hainele ponosite şi a urcat şi pe scena de la Vocea României.Adrian Vancica este un actor talentat care isi interpreteaza linistit rolurile la Nottara si o face de ani de zile. De cativa ani un nou personaj i-a acaparat viata, si anume "Celentano", cel pe care il interpreteaza in "Las Fierbinti"

Cătălin Neamţu a făcut parte din prima trupă de improvizaţie din România "Teatru' sport" de la Centrul Cultural European. A jucat în filme precum Mamaia sau Italiencele şi este actor în Serviciul Român de Comedie.

Marian Hâncu a făcut parte ca improvizator muzical din primul spectacol de improvizaţie din România (Teatru Sport, Sala Rapsodia, 2003) şi de atunci încolo virusul improvizaţiei l-a cucerit.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 894
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2942 zile, 31 Mar. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .