poze targ de cariere a vii a editie

Targ de cariere, a VII-a editie

Cluj , Cluj-Napoca. Miercuri 14 Octombrie 2009 10:00
Casa de Cultura a Studentilor

Categorii: Targuri

14-15 octombrie, la Cluj-Napoca se fac angajari

Principalii vizati sunt tinerii cu aspiratii in cariera, studenti sau proaspat absolventi. Joburile scoase la concurs vizeaza domeniile: administrativ, imobiliare si constructii, servicii si BPO, Comunicare, IT&C, vanzari si achizitii.
Companiile stabile, care angajeaza in aceasta perioada si isi permit sa investeasca in pregatirea noilor angajati, sunt: Best Reisen, Brinel, Celestica, CityPlaza, Cora, Evoline, Excon, Farmexpert, Gfk Romania, Eurisko, Evalueserve, EuroTrend, Genpact, Iulius Mall, Impact, Lugera&Makler, MAPN, Office Depot, Microsoft, Qual Media, Re Collection, RDS RCS, Talent Gate si Terapia Ranbaxy.
Cele 25 de companii participante sunt interesate de tineri cu aspiratii in cariera, studenti, masteranzi, doctoranzi sau proaspat absolventi, cu sau fara experienta, care sunt in cautarea unor pozitii de entry-level sau middle management in firme ce activeaza pe domeniile administrativ, imobiliare si constructii, servicii si BPO, Comunicare, IT&C, vanzari si achizitii. Targul de Cariere ofera si de aceasta data oportunitati de angajare joburi potrivite orarului fiecarui participant: full-time, part time si pe proiect.
Cea de-a saptea editie de la Cluj, vine cu o surpriza: participantii pot avea sansa unei combinatii perfecte - un concediu de vis si o cariera de exceptie. Best Reisen si Targul de Cariere da posibilitatea tuturor vizitatorilor paginii de internet a targului sa participle la un concurs cu premii importante. Vizitatorii siteului sunt invitati sa posteze o intamplare hazlie de la unul dintre interviurile de job la care au participat si pot castiga un sejur de 8 zile, pentru doua persoane in Tunisia, la un hotel de 5 stele, all inclusive. Vacanta include zborul cu avionul din Cluj. Cei care rateaza marele premiu pot castiga unul dintre cele 15 cupoane de 10% reducere pentru doua persoane, valabile pentru orice vacanta contractata prin Best Reisen.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1015
Cuvinte cheie: Cluj-Napoca
ale

Adaugat in urma cu 5286 zile, 08 Oct. 2009

Adaugat de aLe

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 775

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .