poze transilvania jewely show la expo transilvania

Transilvania Jewely Show la Expo Transilvania

Cluj , Cluj-Napoca. Joi 3 Octombrie 2013 - Duminică 6 Octombrie 2013

Categorii: Targuri

"Raiul pe pamant” in materie de bijuterii va avea loc in incinta ExpoTransilvania in perioada 03-06 Octombrie 2013.

Eveniment definit prin rafinament, eleganta si un mix de stiluri perfect armonizate in bijuterii cu pietre pretioase si semipretioase.

Suntem mandri sa anuntam a opta editie a singurei expozitii specializate, cu vanzare de bijuterii din argint, pietre semipretioase, bijuterii handmade, minerale si obiecte de décor.
Organizat din dragoste si pasiune pentru rafinament, gandit sa reuneasca bijuterii, minerale si pietre semipretioase din diferite colturi ale lumii: India, Israel, Afganistan, Ungaria dar si de pe meleagurile noastre, Transilvania Jewelry Show va invita sa admirati si sa achizitionati cele mai noi creatii, sa aflati ce bijuterii vi se potrivesc si care sunt trend-urile pentru anul 2014.

Surpriza cea mare a evenimentului este BIJUTERIA CONTEMPORANA. Pentru prima data in Cluj Napoca, vor expune designeri, artisti, creatori de bijuterii unicate. Formele aparte, dragostea pentru creatie, pentru unicitate, ii fac pe acesti designeri niste trendsetteri in materie de bijuterie a zilelor noastre. Piesele lor sunt purtate de cei care vad in bijuterie o prelungire a personalitatii lor, un mod de a se exprima.

O alte sectiune minunata este cea a pietrelor semipretioase, modele unicate montate in argint sub forma de coliere, bratari, inele sau cercei sau regasite in stare bruta. Farmecul cel mare este dat de piatra naturala, diferita de fiecare data, speciala in functie de locul extragerii si de taietura.

Fascinantele bijuterii de argint din Israel sau cele cu Cristale Swarovski ce va ofera garantie pe viata din colectia 2014 sunt pregatite pentru dvs. Miile de margelute, componente, pietricele, toate pregatite pentru voi va asteapta la expozitie. Va puteti face propria bijuterie pe loc, in functie de componentele alese sau le puteti crea dvs acasa. Imaginatia fiecaruia este singura bariera impusa.

Mai multe detalii: http://www.bijuteriiargint.com.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3851 zile, 03 Oct. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Cluj-Napoca
concert zucchero la cluj 2024

Concert Zucchero la Cluj - 2024

Cluj, Cluj-Napoca. Joi 25 Aprilie 2024
concert dj bobo la cluj

Concert DJ Bobo la Cluj

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 16 Noiembrie 2024
electric castle 2024

Electric Castle 2024

Cluj, Cluj-Napoca. 17 Iul 2024 - 21 Iul 2024
discoteca 80 2024 cluj napoca

DISCOTECA '80 2024 @ Cluj-Napoca

Cluj, Cluj-Napoca. Sâmbătă 21 Septembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .