poze fabrica de dulciuri la polus center cluj

Fabrica de dulciuri la Polus Center Cluj!

Cluj , Floresti. Vineri 14 Octombrie 2016 18:00 - Duminică 16 Octombrie 2016

Categorii: Alte Evenimente

Fabrica de dulciuri la Polus Center Cluj!

Copii, v-ati imaginat cum ar fi sa petreceti trei zile in Fabrica de Dulciuri? Ei bine, intre 14 si 16 octombrie, Polus Center va invita la cel mai dulce weekend din aceasta toamna! V-am pregatit povesti la fabrica de ciocolata, ateliere de dulciuri, ateliere de creatie, piese de teatru, concerte, premii si multe alte surprize dulci. Suna delicios de distractiv, nu-i asa? Evenimentul se va desfasura dupa urmatorul program:

Vineri, 14 octombrie
Piateta Matei Corvin, langa Biroul de Informatii
18,00 – Povesti la Fabrica de Ciocolata cu echipa Mini Reactor compusa din Raluca Marginas si Delia Gavlitchi.
19,00 – Spectacol “MAGIE PENTRU OAMENI MARI SI CEI MICI”, orchestrat de Florin Suciu Buh. Magic Puppet si Mini Reactor va deschid portile unei lumi unde orice este posibil. Spectacolul este destinat tuturor varstelor si fiind interactiv, va starni multe intrebari si hohote de ras in randul spectatorilor. Magicianul va va citi gandurile, va indoi linguri cu puterea mintii si va face sa dispara obiecte.
Sambata, 15 octombrie
Piateta Matei Corvin, langa Biroul de Informatii
13,00-18,00 – Atelierul de dulciuri. Cream acadele si briose pufoase impreuna . Food Court
18,00 - Teatrul de papusi “Scufita Rosie” este o adaptare inedita a textului si o punere in scena originala prin diferentele de stil in creearea actiunii personajelor, sustinuta de o scenografie ingenioasa. De ce o astfel de Scufita? Pentru ca este nevoie intodeauna de ceva nou! Pentru ca tipul de atentie si reactiile firesti ale copiilor s-au modificat, iar teatrul de papusi trebuie sa raspunda prin spectacole care sa le capteze interesul si sa provoace rasul. Rasul inseamna sanatate!
19,00 – Concert Voltaj Academy si Rock Academy. Pe scena amplasata in zona de food court a centrului comercial vor sustine un concert elevi ai scolilor de muzica Voltaj Academy si Rock Academy. Elevii scolii de muzica Voltaj Academy au ocazia sa participe la workshop-uri periodice sustinute chiar de membrii trupe Voltaj si de artisti cunoscuti si personalitati din lumea muzicii. Scoala Rock Academy a fost formata sub egida lui Constantin Camarasan, unul dintre reprezentantii de marca al ultimei jumatati de secol in rockul romanesc.
Duminica, 16 octombrie
Piateta Matei Corvin, langa Biroul de Informatii
13,00-18,00 – Atelierul de creatie. ”Gatim” prajiturele din playdough si cream cutii de bomboane si scobitoare decorative.
Food Court
18,00 - Teatrul de papusi “Cipi si surpriza” este un spectacol dupa cunoscuta poveste ”Cipi, acest pitic urias” de Fodor Sandor. Cipi si prietenii sai ne invita sa radem impreuna de nazbatiile lor. Spectacolul este destinat tuturor varstelor, fiind o comedie atat pe gustul copiilor cat si pe gustul adultilor curiosi.
19,00 – Concert The Beat. Trupele The Alligators, Breathless, Get Loud, Oveyron si Vision, ai carui membrii sunt elevi ai scolii The Beat, vor sustine un super concert pe scena din zona de food court a centrului comercial Polus. Scoala THE BEAT s-a nascut din dorinta de a facilita accesul elevilor in invatarea unui instrument – fie tobe, chitara, voce – fara a se dedica unei scoli de stat consacrate, unde procesul de invatare se poate extinde pe mai multi ani pana la obtinerea unor rezultate satisfacatoare. Si mai avem inca o surpriza pentru voi. Pe parcursul celor trei zile, Tomita si Chit-Chit vin la Polus si sunt nerabdatori sa va cunoasca.
Va asteptam cu drag!

Mai multe detalii: http://www.poluscentercluj.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1011
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Floresti
vivo cluj napoca

Adaugat in urma cu 2733 zile, 03 Oct. 2016

Adaugat de VIVO! Cluj-Napoca

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 265

  • Ai ceva de zis?

    .