poze targul de mobila decoratiuni si accesorii deco show editia a 2 a

Târgul de Mobilă, Decoraţiuni şi Accesorii - Deco Show – ediţia a 2-a

Cluj , Floresti. Vineri 20 Aprilie 2012 10:00 - Duminică 22 Aprilie 2012

Categorii: Alte Evenimente

Târgul de Mobilă, Decoraţiuni şi Accesorii - Deco Show – ediţia a 2-a

În perioada 20-22 aprilie, Polus Center vă invită să luaţi parte la cea de-a doua ediţie a Târgul de mobilă, decoraţiuni şi accesorii - Deco Show ce reuneşte producători şi retaileri din domeniu. Timp de trei zile, veţi putea afla care sunt noile tendinţe în designul interior de la profesionişti în domeniu şi în plus veţi putea achiziţiona mobilier şi decoraţiuni interioare la preţuri speciale.
În cadrul târgului vor fi expuse spre vânzare produse pe gustul şi nevoia fiecăruia: canapele, colţare, mobilier de grădină, electrocasnice încorporabile în mobilierul de bucătarie, mobilier din ratan, covoare naturale, saltele ortopedice cu aloe vera şi pe bază de arcuri de lemn, gresie, marmură, piatră naturală, ceramice şi soluţii de mobilier la comandă. Una dintre noutăţile de anul acesta este Artgeorgies, care fabrică mozaic pentru folosirea în scopuri artistice, realizând montaje cu mozaicuri şi vitralii pline de stil şi eleganţă .
Evenimentul DecoShow se va desfăşura în perioada 20-22 aprilie, si va avea loc în zona de food court din incinta Polus Center, între orele 10.00 şi 22.00.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 688
Cuvinte cheie: Floresti
vivo cluj napoca

Adaugat in urma cu 4414 zile, 17 Apr. 2012

Adaugat de VIVO! Cluj-Napoca

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 265

  • Ai ceva de zis?

    .