poze smida jazz festival 2017

Smida Jazz Festival - 2017

Cluj , Smida. Vineri 25 August 2017 14:00

Categorii: Muzica si Concerte

Iubitorilor de muzică și natură, ambele în stare pură, suntem bucuroși să vă invităm pentru a doua oară la Smida Jazz Festival, un eveniment open-air dedicat jazz-ului contemporan, care va avea loc între 25 și 27 august, chiar în inima Parcului Natural Apuseni, mai exact în pitorescul sat Smida (Beliș, Cluj), care se găsește la aproape 90 de kilometri asfaltați de Cluj-Napoca.



Traseul pe care vi-l recomandăm este, pe direcția Cluj-Napoca - Oradea, Huedin, Răchițele, Doda Pilii și Smida. În acest cadru natural feeric, pe parcursul zilelor de vineri, sâmbătă și duminică, în timpul zilei se vor desfășura diverse activități în aer liber, iar odată cu venirea serii vom explora sunetele jazzistice emise de 9 grupuri, 3 din România și 6 din străinătate, câte 3 pe seară, pentru ca luni să ne întoarcem, încărcați cu energie, la normalul fiecăruia.

ABONAMENTEle, la prețul special de 79 lei, valabil în intervalul 1 februarie-26 martie, se pot găsi on-line în rețeaua Eventbook, precum și la casieria cinematografului Florin Piersic, Cluj-Napoca.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1175
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Smida
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2582 zile, 04 Mar. 2017

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

  • Ai ceva de zis?

    .