poze atelier cele 7 oglinzi eseniene

Atelier Cele 7 Oglinzi Eseniene

Constanta , Constanta. Sâmbătă 3 Martie 2018 09:00 - Duminică 4 Martie 2018
Str. Călărași, nr. 11

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 10/14

Atelier intensiv de accelerare a evoluției emoționale și a înțelegerii Vieții

„Din perspectiva esenienilor antici, fiecare om de pe Pământ este un inițiat în Școala Misterelor pe care o numim Viață. Fie că este sau nu conștient de asta, fiecare om va experimenta în prezența celoralți, oglindirea alegerilor lui, în diverse momente. Dacă avem înțelepciunea să recunoaștem aceste oglinzi, ne putem accelera evoluția emoțională și a înțelegerii Vieții.” – Gregg Braden

Trăim într-o lume a acțiunii și reacțiunii, în care conștiinta creează realitatea. Indiferent că suntem sau nu conștienți de acest lucru, manifestăm și atragem oameni și evenimente în viața noastră conform propriei noastre conștiințe. Lumea pe care o vedem înafara noastră este o iluzie; este de fapt o reflectare a realității pe care noi înșine am creat-o cu gândurile și cuvintele noastre.


La Atelierul Cele 7 Oglinzi Eseniene descifrăm împreună ce ne spun despre noi relațiile noastre cu ceilalți, prin ceea ce ne oglindesc aceștia în diverse momente ale vieții:

1. Oglinda a ceea ce alegem să fim la un moment dat
2. Oglinda a ceea ce judecăm la un moment dat
3. Oglinda a ceea ce am pierdut/oferit/ne-a fost luat la un moment dat
4. Oglinda celei mai mari iubiri pierdute sau a celei mai mari frici pe care le-am avut/le avem
5. Oglinda mamei și a tatălui despre relația noastră cu Sursa/Creatorul
6. Oglinda “cuceririi nopții negre a sufletului”
7. Oglinda modului în care ne percepem pe noi înșine, cunoscută drept și oglinda celui mai mare act de compasiune.

Investiția pentru acest atelier:
• 490 lei, pentru înscrierea și plata unui avans de 190 lei până cel târziu 14 februarie. Diferența de 300 de lei o vei achita în prima zi a atelierului;
• 590 lei, pentru înscrierea și plata unui avans de 190 lei până cel târziu 21 februarie. Diferența de 400 de lei o vei achita în ziua atelierului;
• 690 lei, pentru înscrierea și plata unui avans de 190 lei după 21 februarie (în limita locurilor rămase libere) și diferența de 500 lei, în prima zi de desfășurare a atelierului.

Această investiţie acoperă: participarea ta la exerciţiile atelierului, materialele scrise pe care le vei lua cu tine, diplomă de participare, apă, ceai, cafea, fructe și snacks-uri în pauzele de cafea. În afară de pauzele de cafea, vor fi și pauze de prânz de o oră, în cadrul cărora vei putea lua masa la un restaurant aflat în imediata apropiere a sălii unde se desfășoară atelierul. Masa de prânz nu este inclusă în investiția pentru atelier.

Locurile la acest atelier sunt limitate. Înscrie-te din timp și plătind avansul, poți profita de oferta early bird pentru un preț special de 490 de lei pentru 2 zile intense de conștientizări și lucru cu tine însuți. În cazul în care te răzgândești, avansul nu se rambursează, din cauza cheltuielilor fixe de organizare și închiriere a spațiului unde se desfășoară atelierul. Locația va fi comunicată după înscriere.

Înscriere: pentru a participa la atelier, trimite e-mail la: contact@alinaroman.ro, precizându-ți prenumele și numele complet, numărul de telefon la care poți fi contactat și modalitatea în care ai aflat de acest atelier. În urma acestei solicitări, vei fi contactat pentru plata avansului și rezervarea locului. Moderatorul este Alina Roman, trainer și practician certificat în diferite metode energetice, cu o experiență de 19 ani în domeniul dezvoltării personale. Detalii despre Alina găsești pe www.alinaroman.ro.

Mai multe detalii: http://www.alinaroman.ro/

Pret bilet: 490 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1140
Cuvinte cheie: Constanta

Eveniment postat de organizator

alina roman

Adaugat in urma cu 2253 zile, 26 Ian. 2018

Adaugat de Alina_R

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

Alte Evenimente din Constanta
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara Asfalt 20 de ani

Constanta, Constanta. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert trooper

Concert Trooper

Constanta, Constanta. Vineri 26 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la constanta

Concert Celelalte Cuvinte la Constanta

Constanta, Constanta. Vineri 31 Mai 2024
concert irina rimes sufrageria irinei

Concert Irina Rimes – Sufrageria Irinei

Constanta, Constanta. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .