poze expozitia nationala de constructii si instalatii camex

Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX

Constanta , Constanta. Joi 27 Octombrie 2011 09:00 - Sâmbătă 29 Octombrie 2011

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Targuri , Alte Evenimente

Evenimentele CAMEX de la Constanta, de pe 27, 28 si 29 octombrie ofera companiilor posibilitatea de a intalni trei dintre categoriile profesionale cele mai importante care activeaza in domeniul constructiilor. Constructorii, arhitecti si urbanisti se vor reuni timp de trei zile, in cadrul a patru evenimente de specialitate - Expozitia CAMEX (27 - 29 octombrie), Conferinta Arhitectura zonei turistice a litoralului romanesc (27 octombrie), Conferinta Antreprenor in Constanta (28 octombrie) si Conferinta Management urban pentru un oras turistic (28 octombrie).

Cele patru evenimente sunt organizate in parteneriat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Ordinul Arhitectilor din Romania, Registrul Urbanistilor din Romania si Asociata Romania a Antreprenorilor de Constructii si au ca scop crearea unor dezbateri profesionale pe teme de actualitate si de mare raspundere, in contextul dezvoltarii regionale durabile si al promovarii excelentei in constructii, arhitectura si urbanism.

CAMEX Constanta 2011 va aborda o tematica alcatuita din urmatoarele subiecte: managementul antreprenorial in constructii pe litoral, atragerea fondurilor europene in domeniul constructiilor si turismului, legislatia din constructii si piata locurilor de munca, arhitectura zonei turistice a litoralului, managementul urban petru un oras turistic, conector multinodal international: studiu de caz Constanta sau strategia Europa 2020 pentru un viitor durabil, pentru "o crestere inteligenta si ecologica".

CAMEX Constanta se adreseaza antreprenorilor in constructii, managerilor si oamenilor de afaceri, arhitectilor, proiectantilor, urbanistilor, reprezentatilor asociatiilor profesionale, ai administratiei publice, ai mediului universitar si academic din zona Dobrogei.

Constanta este principalul polarizator economic in regiunea Marii Negre si are in derulare numeroase proiecte pe termen mediu si lung in cadrul programelor regionale. Evenimentele CAMEX de la Constanta vin tocmai pe acest trend ascendent al dezvoltarii regionale si al investiilor numeroase realizate in ultimii ani in Constanta. CAMEX va deschide in luna octombrie sezonul constructiilor pe litoral. Constanta este unul din principalele centre economice din tara, unde dezvoltarea Portului si investitiile in infrastructura sunt prioritati pe agenda de lucru a administratiei publice. In plus, in acesta regiune cu potential turistic deosebit, ritmul constructiilor este puternic sustinut prin investitiile din sectorul hotelier. O alta directie de dezvoltare in constructii, valabila pentru toata zona Dobrogei, este data si de investitiile in parcuri eoliene.

Mai multe detalii: http://www.camex.ro/camex_1/Constanta--27-10-2011

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1486
adriana zavoi

Adaugat in urma cu 4660 zile, 18 Iul. 2011

Adaugat de ABplus Events

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Constanta
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara Asfalt 20 de ani

Constanta, Constanta. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert trooper

Concert Trooper

Constanta, Constanta. Vineri 26 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la constanta

Concert Celelalte Cuvinte la Constanta

Constanta, Constanta. Vineri 31 Mai 2024
zilele orasului constanta 2024

Zilele orasului Constanta 2024

Constanta, Constanta. 17 Mai 2024 - 19 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .