poze concert caritabil emeric imre friends

Concert caritabil Emeric Imre&Friends

Constanta , Constanta. Joi 10 Mai 2018 20:00 - Vineri 11 Mai 2018
Club Doors, str. Traian nr. 68A

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 150/170

Campania "Music for Autism" te invita joi, 10 mai de la ora 20 în Club Doors Constanţa, pentru o seară folk, alaturi de trupa Emeric Imre si invitații Jimi EL LACO, poetul - Sorin POCLITARU și Ștefania IACOB.

Campania "Music for Autism" te invita joi, 10 mai de la ora 20 în Club Doors Constanţa, pentru o seară folk, alaturi de trupa Emeric Imre si invitații Jimi EL LACO, poetul - Sorin POCLITARU și Ștefania IACOB.
Emeric Imre e unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică folk, un om cu o conștiință socială vie și ardentă, un artist profund, ce cântă piese destinate sufletului. Fire poetică, alege să își povestească viața prin intermediul a două stări de spirit contrare și complementare, prin bucuriile și tristețile ce l-au marcat - trăiri aparținând unui om al cetății adânc implicat în tot ceea ce înseamnă devenirea societății clujene, și nu numai.

Concertul din 10 mai 2018 va veni în sprijinul campaniei "Music for Autism".

5 ani de campanie, peste 25 de concerte susținute de artiști români, 5 beneficiari, 3 inaugurări, mai multe dotări și achiziții de materiale didactice și terapeutice.

MUSIC FOR AUTISM
Timp de cinci ani, nume mari din industria autohtona de muzica rock-folk-pop s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei. “Music For Autism” a fost sprijinită prin concertele caritabile susținute de VAMA, Loredana Groza & Nadir, Vița de Vie, Cargo, Timpuri Noi, Berti Barbera & Nicu Patoi, Florin Chilian, Ada Milea, Desant, White Walls, Mihai Mărgineanu, Proconsul, Celelalte Cuvinte, Cargo, The R.O.C.K. ( Tribute AC/DC), CTC, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Emeric Imbre, The Model, Zdob și Zdub, Provincialii, etc.

Campania “Music for Autism”, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copiii cu autism si alte dizabilități, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.
Nu este o boală!
Sistem. Nevoi. Acțiune. Afecțiuni. Grija. Lupta. Perseverența. Cam acestea sunt cele mai des întâlnite cuvinte atunci când se vorbește despre autism. Autismul este o afecțiune considerată drept una dintre cele mai frecvente tulburari ale copilariei, mai frecventa decât cancerul, diabetul si sindromul Down.
Autismul nu este o boala, ci o tulburare de comportament, din acest motiv diagnosticul nu poate fi pus prin analize de sânge, analize ADN sau alte investigații clinice. Singurul mod prin care un medic psihiatru în pediatrie pune diagnosticul de autism este prin analizarea comportamentului copilului. Autismul înseamnă o excesivă închidere în sine, ducând la o desprindere de realitate si la o intensificare a vietii imaginative. Acest sindrom, care se observă mai adesea la baieti decât la fete (de două până la patru ori mai mult), poate sa apară extrem de timpuriu, înainte de doi ani și jumatate.
1 din 68 de copii suferă de autism, iar datele înregistrate în ultimii ani în România indica o creștere continuă a numarului acestora. Iar dacă sistemul nu ajută, oamenii se ajută între ei!


Rezervări 0763 661 622

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1526032910859649/

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 857
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Constanta

Eveniment postat de organizator

negutu veronica

Adaugat in urma cu 2185 zile, 25 Apr. 2018

Adaugat de veronica.negutu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 11

Alte Evenimente din Constanta
concert luna amara asfalt 20 de ani

Concert Luna Amara Asfalt 20 de ani

Constanta, Constanta. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert trooper

Concert Trooper

Constanta, Constanta. Vineri 26 Aprilie 2024
concert celelalte cuvinte la constanta

Concert Celelalte Cuvinte la Constanta

Constanta, Constanta. Vineri 31 Mai 2024
zilele orasului constanta 2024

Zilele orasului Constanta 2024

Constanta, Constanta. 17 Mai 2024 - 19 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .