poze panica la opera

PANICA LA OPERA

Constanta , Constanta. Joi 26 Ianuarie 2017 19:00
B-dul alexandru Lapusneanu nr. 1

Categorii: Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 100/500

PANICA LA OPERA DUPA "LEND ME A TENOR" DE KEN LUDWIG

Regia: Razvan Savescu

Distribuţia: Leonid Doni, Cătălin Babliuc, Anca Dumitra, Monica Davidescu, Mirela Zeţa, Ecaterina Ladin , Mihai Munteniţă, Razvan Savescu.

După succesul fulminant cu spectacolul "Prenumele", producătorii şi regizorul acestuia se reunesc pentru o nouă producţie teatrală. "Panică la Operă", de Ken Ludwig, este al doilea spectacol marca Wonder Theatre. Denumită de Washington Post "Una dintre cele mai bune comedii ale secolului XX", piesa a fost produsă pentru prima dată cu mare succes în West End (1986) şi pe Broadway (1989), fiind ulterior repusă în scenă în anul 2010. De atunci "Panică la Operă" a fost tradusă în 16 limbi şi jucată în 25 de teatre din întreaga lume.

Anul acesta, spectacolul debutează şi la Constanta, cu un concept regizoral inedit, semnat Răzvan Săvescu, cunoscut pentru seriale de televiziune, piese de teatru şi filmele de cinema realizate, dintre care cele mai renumite sunt serialul "La Bloc", piesele de teatru "Popcorn" şi "Prenumele" şi prima producţie cinematografică, parţial filmată în New York, "America, venim!".

Acţiunea piesei "Panică la Operă" are loc în 1934, într-un apartament de hotel din Cleveland. Directorul Operei, Saunders, reuşeşte - după lungi negocieri - să îl convingă pe faimosul tenor Tito Merelli, numit şi Il Stupendo, să vină în Cleveland pentru a-l interpreta într-o unică reprezentaţie pe Othello.

Ceea ce trebuia să fie o seară extraordinară se transformă în coşmar în momentul în care celebrul tenor ia o doză dublă de sedative şi îşi pierde cunoştinţa. Într-o încercare disperată de a salva seara, Saunders îl convinge pe asistentul său, Max, care de mult cocheta cu ideea de a urca pe scenă, să îmbrace costumul lui Othello şi să se dea drept marele tenor. Max reuşeşte admirabil în farsa sa, dar, în timpul spectacolului, Tito îşi revine şi îmbracă costumul de rezervă, pregătit să îşi susţină recitalul. Confuzia generală creată de cei doi Othello transformă seara într-un festin de comedie, iar spectacolul promite o doză generoasă de bună dispoziţie.

Ora de incepere: 19,00

Pret bilet: 50 si 70 lei

Mai multe detalii: http://www.casadecultura-constanta.ro/detalii-spectacol-342/panica-la-opera.html

Pret bilet: 70 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 330
Cuvinte cheie: Constanta
dragos dimof

Adaugat in urma cu 38 zile, 12 Dec. 2016

Adaugat de gemeny_photos

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey
Evenimente Create: 63

Alte Evenimente din Constanta
cazacii zburatori

CAZACII ZBURATORI

Constanta, Constanta. Marţi 7 Martie 2017
concert vama

Concert Vama

Constanta, Constanta. Vineri 20 Ianuarie 2017
concert zdob si zdub

Concert Zdob si Zdub

Constanta, Constanta. Sâmbătă 21 Ianuarie 2017
 concert adrian naidin ionut micu

Concert Adrian Naidin & Ionut Micu

Constanta, Constanta. Duminică 19 Februarie 2017
    Nu sunt comentarii adaugate la evenimentul: PANICA LA OPERA

    .