poze targ expozitie de produse romanesti targul de la costinesti

Targ-expozitie de produse romanesti / Targul de la Costinesti

Constanta , Costinesti. Miercuri 6 August 2014 09:00 - Duminică 10 August 2014
Vis-a-vis de Parcul de distractie, langa str.Tineretului

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Festivaluri , Targuri

Targ national cu vanzare de bunuri de larg consum

Targ national cu vanzare de bunuri de larg consum
Ozzy Grup si Primaria Costinesti va invita la cea de-a V-a editie a “Targ-expozitie de produse romanesti” din statiunea Costinesti, in perioada 6-10 august 2014. Targul general cu vanzare de bunuri de larg consum ofera turistilor de pe litoral, pe parcursul a cinci zile, oportunitatea de a face cumparaturile direct de la producatori. Evenimentul se doreste o intoarcere la traditie, promovarea si sprijinirea producatorilor si produselor romanesti pe litoral si nu numai. Renuntarea la “chici”, incurajarea tinerei generatii ca nu e rusinos sa fi roman, sa te imbraci si sa te porti romaneste.

La „Targ-expozitie de produse romanesti” din statiunea Costinesti turistii sunt asteptati cu o gama larga de produse de calitate. Producatori din toate colturile ţării, isi expun produsele pentru vanzare si degustare timp de cinci zile. Nu vor lipsi nici cadourile gastronomice de pe mesele producatorilor: turta dulce, prajiturile, placintele si alte bunatati. De asemenea turistii veniti la mare in aceasta perioada gasesc la targ şi obiecte mestesugaresti fabricate cu mult suflet si migala de mesteri populari, icoane ortodoxe sculptate manual, produse cosmetice şi de întreţinere a sănătăţii, bijuterii handmade, obiecte de decor si accesorii...sunt doar cateva dintre surprizele cu care sunt asteptati la „Targ-expozitie de produse romanesti” turistii veniti in statiunea Costinesti.

Bijuteriile sunt lucrate cu mult bun gust, fiind confectionate din pietre naturale, pietre semipretioase, de diverse culori (albastru, alb, rosu, verde, roz, mov, grena), avand atasate perlute, elemente swarovski sau din argint.
La targ, creatorii de bijuterii handmade aduc cu ei piese prefabricate, asa ca pot fabrica o bijuterie unicat in cateva clipe.

Pe lângă trendurile verii, producatorii prezinta si propunerile pentru suveniruri unicat: obiecte speciale, realizate în maniera handmade, care reflecta personalitatea fiecaruia - enigmatica, vesela, eleganta, copilaroasa, colorata, mereu doritoare de lucruri noi.

Pe parcursul expozitiei se vor oferi cadouri surpriza din partea firmei Ozzy Grup si Primariei Costinesti.

TARG-EXPOZITIE DE PRODUSE ROMANESTI isi asteapta vizitatorii cu produse de calitate la preturi de producator, expuse in diverse variante, menite sa aduca pe litoral spiritul de traditie.

Turistii aflati pe litoral sunt asteptati sa viziteze standurile expozitionale vis-a-vis de Parcul de distractie, langa str.Tineretului. Targul va fi deschis zilnic in perioada 6-10 august 2014, cu un program de vizitare intre orele 09:00 - 24:00 si acces gratuit.

Deviza expoziţiei: ”Vreau sa fiu roman! ”la Costinesti

Pentru detalii si inscrieri: SC OZZY GRUP SRL
Manager proiect: Popa Ioan Claudiu
Tel. 0745 388 416

Mai multe detalii: http://www.ozzygrup.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 852

Eveniment postat de organizator

ozzy grup

Adaugat in urma cu 3569 zile, 12 Iul. 2014

Adaugat de OZZY GRUP srl

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 30

Alte Evenimente din Costinesti
hustle festival 2024 costine ti

Hustle Festival 2024 Costinești

Constanta, Costinesti. 26 Apr 2024 - 28 Apr 2024
beach please festival 2024 costine ti

BEACH, PLEASE! Festival 2024 Costinești

Constanta, Costinesti. 11 Iul 2024 - 13 Iul 2024
out of doors fest 2024

Out of Doors Fest 2024

Constanta, Costinesti. 2 Aug 2024 - 4 Aug 2024
may be rock 2024

MAY BE ROCK 2024

Constanta, Costinesti. 26 Apr 2024 - 28 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .