poze seawolves bike fest xi

Seawolves Bike Fest XI

Constanta , Mamaia. Vineri 8 Iunie 2018 12:00 - Duminică 10 Iunie 2018
Camping S Mamaia, Bd-ul. Mamaia Nord nr.79

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Cea de-a XI-a editie a Seawolves Bike Fest va avea loc in weekendul 8-10 Iunie in binecunoscuta locatie de pe malul marii din Mamaia Nord - Camping S.

Locatia dispune de spatiu de campare la cort, parcare amenajata si supravegheata pentru motoare, plaja proprie, beach bar, terase, restaurant etc

Asa cum v-am obisnuit, nu vor lipsi berea rece servita non-stop, concertele pe o scena adevarata de zeci de mii de watts, consursurile specifice, parada moto prin statiunea Mamaia si orasul Constanta, recitalurile folk-rock din fiecare seara de pe plaja, la foc de tabara - recitaluri care se transforma in adevarate petreceri pana in zori. In plus ne vom putea bucura si de picanteriile specifice unui festival moto: foc de artificii, striptease show si multe alte surprize.

In fiecare seara, incepand cu ora 19.00, vor urca pe scena trupe rock romanesti si straine, dupa urmatorul program:

Vineri, 8 Iunie (seara tribut):
• RAMMSTURM (tribut Rammstein - Ungaria)
• WIRE (tribute AC/DC)
• FOREVERMORE (tribut Whitesnake)
• JAWBREAKERS (tribut Judas Priest)
• ZIUA LIBERA

Sambata, 9 Iunie (seara rock):
• VITA DE VIE
• TROOPER
• FALLEN ARISE (Grecia)
• BUSOLA (Rep. Moldova)
• SIAJ (Rep. Moldova)

In fiecare seara, dupa clasicul show interzis minorilor, distractia se va muta pe plaja, la beach bar, unde trupa compusa din Silviu Covaci (voce&chitara), Ionut Micu (tobe) si Virgil Stoica (bass) va sustine un concert unpplugged in jurul focurilor de tabara, cu cele mai cunoscute refrene folk si rock romanesti si nu numai.

Parada moto va demara sambata la ora 13.00 si va urma un traseu prin statiunea Mamaia - centru Constanta si retur.
Dupa incheierea paradei vor urma consursurile specifice care vor avea si anul acesta premii serioase si consistente.

Ca si anul trecut, unul din sponsorii nostri - REPSOL, va oferi 75 de schimburi de ulei gratuit primilor participanti care ajung la festival de la mai mult de 500 de km distanta.

Festivalul va fi prezentat, la fel ca la ultimele 7 editii, de Cristian Hrubaru de la Rock FM.

Pretul unic de intrare la fest pe perioada celor 2 zile va fi de 35 Ron.
Accesul in camping se va face pe baza de bratari, care vor fi de doua feluri: bratari pentru acces doar in zona de concerte si terase si bratari pentru acces si in zona de campare.

In camping vor avea acces doar vehiculele pe 2 roti, care vor fi amplasate in zonele special amenajate, supravegheate non-stop.

Cazarea se poate face fie la cort - gratuit bineinteles - (conditiile in camping sunt excelente, toalete foarte curate, iar la dusuri este apa calda non stop), fie la pensiunile sau hotelurile din zona.
Locurile de cazare la casute in incinta camping'ului au fost epuizate de mai bine de 3 luni (tot de catre participanti), de aceea va oferim alte posibilitati de cazare:

- Hotel Siret*** (www.hotel-siret.ro) - 150 de lei pe noapte camera dubla, cu mic dejun inclus - oferta valabila pt minim 2 nopti si doar cu precizarea ca sunteti participant la Seawolves Bike Fest. Pentru rezervari: 0755 110 227

- Hotel Marea Neagra*** (www.mareaneagracomplex.ro) - 140 de lei pe noapte camera dubla, cu mic dejun inclus - oferta valabila pt minim 2 nopti si doar cu precizarea ca sunteti participant la Seawolves Bike Fest. Pentru rezervari: 0770 885 210

Acestea fiind spuse, va asteptam cu drag la cea de-a XI-a editie a Seawolves Bike Fest, sa ne bucuram de revedere si sa petrecem asa cum doar motociclistii stiu sa o faca!

Calatorii fara incidente, asfalt uscat si rezervoare pline va dorim!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2136
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Mamaia
lavi

Adaugat in urma cu 2138 zile, 22 Mai. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Mamaia
concert phoenix la mamaia

Concert Phoenix la Mamaia

Constanta, Mamaia. Duminică 21 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .