poze alex velea antonia si mohombi in concert extraordinar de 1 mai

Alex Velea, Antonia si Mohombi in concert extraordinar de 1 mai

Constanta , Mamaia. Vineri 1 Mai 2015 - Sâmbătă 2 Mai 2015

Categorii: Muzica si Concerte

BELLAGIO CLUB MAMAIA are plăcerea de vă invita la un super concert LIVE de 1 MAI alături de cei mai în vogă artişti ai momentului. Vineri, 1 mai, pe scena clubului Bellagio Mamaia vor urca ALEX VELEA&ANTONIA, iar sâmbătă, 2 mai, MOHOMBI.

Despre invitaţi.

Alex Velea este un cântăreţ şi compozitor de muzică pop din România, câştigător al competiţiei Star Factory. Album sau de debut, intutulat Yamasha a fost lansat în toamna anului 2006 şi a avut un mare succes. Alex are în portofoliu mai multe premii, printre care se numără: “Romanian Music Award” pentru “Best Pop” (2010, 2012), “Romanian Music Award” pentru “Best Hip-Hop” şi “Romanian Music Award” pentru “Best on Social Media” (2013), “Romanian Music Award” pentru “Best Male” (2013, 2014).

Antonia este o cântăreaţa şi fotomodel de origine română. Frumoasă cântăreaţa a câştigat în anul 2010 premiul “Romanian Music Award” pentru “Best Dance” pentru melodia Morena, în anul 2012 “Romanian Music Award” pentru “Best Rock”, pentru piesă Pleacă, iar în 2014 premiul “Romanian Music Award” pentru “Best Social Media” şi “Romanian Music Award” pentru “Best Female” pentru piesa Hurricane.

Mohombi este un cântăreţ recunoscut internaţional,care a câştigat în 2003 şi 2004 “Kora All African Music Awards”, iar în 2011 a fost nominalizat pentru “Best Swedish Act” la “European Music Awards, în Belfast. Cântăreţul suedez de origine africană, ale cărui piese se aud în toate cluburile din lume, a cunoscut succesul în 2010, cu piesa „Coconut Tree” şi a intrat în posesia mai multor premii muzicale. Mohombi a susţinut un concert şi în semifinalele show-ului „Românii au talent“ şi a cucerit topurile şi cu piese că Bumpy Ride, In your head sau Dirty Situation, alături de Akon.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 27794
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Mamaia
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 3290 zile, 23 Apr. 2015

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

  • Ai ceva de zis?

    .